Különleges Nászutak

Maldív-szigeteki nászút

Nászutazz az Indiai-óceán közepén! Az időjárás trópusi, rengeteg program és kényelmes pihenés várja az ide utazókat. A szigeten óriási hírneve van a tipikus vízi bungalow-nak. A cölöpökre épült apartmanok igazi életre szóló élményt nyújtanak, ahogy a nappaliból kilépve az óceán vár. Fedezzétek fel a többi csodálatos szigetet, menjetek naplemente hajós túrára, snorkelezzetek, vagy csak pihenjetek a vízi villa erkélyén egy jakuzziban.

OBLU Select*****

Isten hozott Sangeliben! Az ötcsillagos szálloda közvetlen a Indiai-óceán partján található. Az atmoszférája teljes mértékben trópusi, emellett a természetességre is törekednek. Számos program várja az ide utazókat, mely iránt a szállodában is lehet érdeklődni. A szálláslehetőség széleskörű, vízi villáktól egészen a bungallókig lehet választani. 

Atmosphere Kanifushi*****

Ötcsillagos szálloda, ahol csak Ti számítotok! Az Atmosphere Kanifusi tökéletes nászutas hotel. A hotel rengeteg programot kínál, köztük búvárkodás, jetski bérlés, windsurfing. A gyerekek számára játszóház is található. Az ide utazó nászutasok összesen 6 villa közül választhatnak.

Sun Island Resort & Spa*****

Mesés szállás a tökéletes pihenés érdekében! A Sun Island Resort közvetlen a parton fekszik. Vízi villái messzire nyúlnak a víz felszínén. Tökéletes választás családoknak, pároknak és nászutasoknak egyaránt. Összesen 462 szobával rendelkezik, mely mind egytől-egyig csodaszép látványt nyújt. A sokszínű programokon kívül érdekesebbnél érdekesebb wellness szolgáltatás várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat!

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot kérni?

Profi utazásszervezőink várnak! Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.