AjándékokEgyéb

Nászajándéklista a Ti ízlésetek szerint

Az esküvő életetek egyik legfontosabb napja, ami minden részletében rólatok kell, hogy szóljon!

Amikor eljön a nagy nap és még a szívetek is ünneplőbe öltözik, fontos, hogy minden apróság – így a nászajándékok is – a legtökéletesebben tükrözzék mind azt, akik vagytok.

Ehhez nyújt segítséget számotokra a LeonardoShop.hu Nászajándéklistája, ami megannyi előnnyel teszi még gondtalanabbá az egyik legszebb napotokat (és a szorosan azt követőket, hiszen nem kell visszavinni semmit, amiből esetleg kettőt kaptatok…)

Még emlékezetesebb lesz a legszebb pillanat

Évszázados hagyomány, hogy az család és barátok az ifjú párt ki-ki a maga módján, de szívből jövő ajándékokkal lepi meg a nagy nap alkalmából. Ezek az ajándékok sok esetben örömet, máskor viszont keserédes mosolyt okoznak – hiszen nem feltétlenül van szüksége egy újdonsült házaspárnak 3 kávéfőzőre, 2 mikróra vagy éppen egy kontakt-grill sütőre, pláne, ha vegetáriánusok…

A LeonardoShop.hu Nászajándéklistájával ezek a problémák azonban mind
kiküszöbölhetők, és garantáltan olyan ajándékot kaptok esküvőtök alkalmából, amire valóban szükségetek van és annyit, amennyi tényleg kell…

…hisz mind Ti magatok választjátok ki

A Nálunk készített nászajándéklista a következő előnyöket biztosítja számotokra:

Minden párnak saját oldalt hozunk létre, ahol ők és a násznép tudják a megrendeléseket kezelni, elkerülve azt is, hogy egy nászajándék duplán kerüljön megvásárlásra.


• Díjmentes „Staférum tanácsadás” a Ti igényeiteket felmérve. Ez azt jelenti, hogy munkatársaink tanácsokkal és tippekkel látnak el, hogy az induló háztartásotokba mi az, amik alapvető darabok lehetnek – hisz tudjuk, a bőségben könnyű elveszni és nálunk valóban Ti vagytok a legfontosabbak. Azt szeretnénk, hogy minden nap örömötök leljétek a tőlünk választott ajándékokban.

• Prémium márkák – Leonardo, Gefu, Like és Black+Blum – teljes kínálatából válogathattok. Ezen termékek mindegyike a legmagasabb igényeket is kielégítik.


 Minden tőlünk vett ajándékot díjmentesen szállítunk ki hozzátok a nagy napra törésgaranciával és ha a násznép úgy kéri, akkor természetesen díjmentesen díszcsomagolva ezzel is levéve vállukról egy terhet. Ráadásul minden listához készítünk egy egyedi kódot is, melyet felhasználva a násznép 5%-os kedvezményben részesül a listátokról kiválasztott darabok vásárlása esetén.

És itt még nincs vége…

…egy extra ajándékot is kaptok.

Amint az esküvő véget ért, összesítjük, hogy mi-mindent és milyen összegben vásárolt Nektek a násznép. Az összesítés után, a végösszeg 5%-nak értékében tőlünk is kaptok egy meglepetést: 

Egy ajándékutalványt, amit arra válthattok be, online a LeonardoShop.hu webáruházban, amire csak szükségetek van!* Így lesz még örömtelibb minden együtt töltött pillanat!

*Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, abból visszaadni nem tudunk. Elévülési ideje a kiállítástól számított 1 hónap.

Érdekelnek a további részletek?

Írj itt vagy az eskuvo@loveislove.hu e-mail címre!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.