Budapesti helyszínekHelyszínPest megye

Esküvő, csak természetesen – Csillagkert Eseményközpont

Legyen az esküvőtök is olyan, mint a legszebb filmekben. Kedves, hangulatos, könnyed. Ha az esküvőn az újdonságokat keresitek, akkor az esemény legfontosabb pillanatát, az egymásnak kimondott esküt is tegyétek olyanná, amilyenek vagytok.

Sokfélék vagyunk és még több féle elképzelésünk van az esküvőkről, amelyek érzelmi csúcsa az eskü kimondása. Ezért sem mindegy, hogy hol és hogyan történik a nagy nap. Tekintsétek meg a választási lehetőségeket:

Lakodalom

Panoráma terem

100 – 200 fős nagytermükben elegáns és mégis emberközeli eseményeknek adnak otthont. Ültesd vendégeid körasztalokhoz vagy táblaasztalokhoz, a két összenyitható terem segít modulárisan alkalmazkodni a létszámhoz. Így mindig éppen akkora a tér, amekkorában jól érzik magukat a vendégek.

A bárpult és a táncparkett kellő közelsége garantálja, hogy a násznép együtt ünnepel, mégis kényelmesen elférnek.

A terem megjelenése önmagában is ünnepi, ezt egészítheted ki akár virág- és asztali dekorációval is.

Pajta

Az egykori legendás lovarda épülete új életre kel – nagy létszámú események otthonaként. A körasztalos vagy táblaasztalos ültetési módok variálásával akár többszáz fős rendezvénynek is méltó helyszíne.

Ebben a rusztikus-elegáns környezetben a vacsorát felszolgálva vagy büféasztalról fogyaszthatják el a vendégek, miközben a terület nagysága helyet biztosít a zenekar, a kellő méretű táncparkett és a bárpult számára is. A terem megjelenése nem igényel jelentős dekorációt, de kiválóan kiegészíthető virág- és asztali dekorációval.

Téli esküvő a Csillagkertben

Esküvői ruhába borulva várja a pajta, hogy a menyasszony belépjen vőlegénye mellé a természet végtelen oltárához, és az egymásnak kimondott életre szóló ígéret leheletét a szikrázó napsütés fogadja be.

Szeretnéd személyesen megnézni a helyszínt, esetleg ajánlatot kérni?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.