salvatore galle képe a Pixabay -en.
salvatore galle képe a Pixabay -en.
Különleges Nászutak

Szicília nászút

Ez a sziget az Itália-imádóknak lett kitalálva. Szicília egy hagyományokkal teli olasz sziget. Ahogy a nap átjárja a város minden pontját, érezni az ínycsiklandó tészták illattát, az idősek a házak aljában üldögélnek, a piac tele és teljesen magával ragad az igazi Dél-olaszországi hangulat. Emellett tengerpartjai és öblei kristálytiszták, történelmi városrészeit pedig nem szabad kihagyni!

Hotel Politeama****

Ez a négy csillagos hotel Palermo közpintjától 1.5 km-re található. A nemzetközi repülőtér 23 km-re található. A szobák tágasak és jól felszereltek. Összesen 94 szobával, kozmetikai részleggel és többnyelvű személyzettel rendelkezik. A hotel 2018-ban lett felújítva.

Quintocanto Hotel and Spa****

A hotel közvetlen Palermo központjában található. Számos látnivaló van a közelben, mint például a a Palermo Harbour, a katedrális vagy a színház. Ez egy kisebb hotel a többinél, mindössze 21 szobával rendelkezik. A szobák letisztultak és jól felszereltek. A repülőtér 23.8 km-re található.

Hotel Principe di Lampedusa****

A palermói központtól 1 km-re található négy csillagos hotel tárt karokkal várja az ide utazókat. Összesen 12 szobával rendelkezik. A szobákban minibár és privát fürdőszoba is van. A repülőtér 24 km-re található.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.