Cirkuszi előadás

Cirkuszi előadások a lakodalomban

Szeretnétek valami különleges dologgal feldobni a lakodalmat? Valami egyedi dologra vágytok? Tetszene egy cirkuszi előadás? Akkor a Taurin Cirkusz rendelkezésetekre áll!

A társulatról

A Taurin csoport 2007-ben alakult az Alternatív Cirkusziskola tanulóiból. A társulat azóta változott -bővült, és sokat dolgoznak külsős művészekkel is. Céljuk egy olyan cirkuszszínházi társulat létrehozása volt, ami kreatívan, színház szerűen használja a cirkuszi előadás rejtelmeit. Darabjaik, fellépéseik magas művészi színvonalat képviselnek, és igyekeznek a feladatok legkreatívabb, leglátványosabb megoldását megtalálni.

Tagjaik a cirkusz mellett sokszínűen képzettek (feng shui grafikus, buddhista tanító, stylist, jógatanár stb) és ezt a sokféle, színes gondolkodásmódot igyekeznek beépíteni a Taurin látványvilágába, ötleteibe is. Nappali és tüzes műsorok, vendégvárás, gyerek- és felnőtteknek szóló produkciók egyaránt megtalálhatók a műsortárban.

Repertoár

SÉTÁLÓ LÁTVÁNYOSSÁGOK – GÁLYALÁBASOK SOKFÉLE STÍLUSBAN: A vendégeket gólyalábasok fogadják, ami iszonyú látványos egy lakodalmon. Még ahol szuperül beváltak, az a tánctér, nagyon feldobták a hangulatot, főleg ha kicsit nehezen indul a tánc mert senki nem akarja elkezdeni. 🙂 Van kifejezetten menyasszonyos ruha a lánynak és elegáns cilinderes ruha a fiúnak.

TŰZSHOW: 15 perces, 2 fős pörgős, elegáns előadás, a buli csúcspontjaként.

INTERAKTÍV BŰVÉSZ, MENTALISTA: sokan ülnek asztalnál és unatkoznak amíg a többiek táncolnak (pl idősebbek). Hogy ők is jól szórakozzanak, nekik találták ki az interaktív bűvész showt. A bűvész oda ül az asztalhoz hozzájuk és bevonja őket, például ők választanak lapot. Egyébként nagyon vicces is  a bűvészük, szóval az álmélkodás mellett sokat nevetnek is a vendégek.

CIRKUSZ JÁTSZÓHÁZ GYEREKEKNEK: állandó probléma az esküvőkön hogy a felnőttek buliznánakde közben a gyerekekre is figyelni kell. Nekik lett kitalálva a Cirkusz játszóház ahol zsonglőrködést lehet tanulni, illetve sok cirkuszos játékuk is van. Nagy eszközparkkal rendelkeznek (labdák, buzogány, pörgetős játékok, hulahopp, egyensúlyozós játékok stb) .A gyerekeket még lufihajtogató bohóc is tudja szórakoztatni. 

CIRKUSZ SHOW:  a helyszínhez igazodva bármilyen cirkuszi produkció, zsonglőrtől a levegőakrobatikáig. Előtte általában el szoktak menni egy helyszínbejárásra, és az adottságokhoz választják ki a legütősebb számokat, közösen a megrendelővel.

JÓSNŐ: ki ne lenne kíváncsi hogy mit rejt számára a jövő? 🙂 Egy hangulatosan kialakított sarokban várja a vendégeket a Jósnő hogy kártyát vessen Nekik és jótanácsokkal szolgáljon. Ez a szolgáltatásuk az egyik legnagyobb siker.:) Többféle stílust csinálnak, van kicsit lelkizősebb Tarot kártya jósunk, boszorkány, van jós kutyájuk és macskájuk is.

Különlegességük és erősségük az egyedi ötletek megvalósítása, ahol a rendezvény tematikájához- hangulatához igazodnak és szívesen oldanak meg különleges kihívásokat is.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Érdekelnek további műsorszámok is?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    Nem kommentelhető.