HelyszínVidéki helyszínek

Wedding Beach – Táti-tó

Mindig is vízparti esküvőről álmodoztál? Egy felejthetetlen napról, amit a vendégeit hosszú évekig fognak emlegetni? Gyönyörű fotókról egy tó partján a naplementében? Akkor a Wedding Beach a tökéletes esküvői helyszín számodra!

Képzelj el egy csodálatos esküvői helyszínt, ahol mindent az elképzeléseidnek megfelelően alakítunk. A Wedding Beachen az esküvőd napjára minden apró részlet biztosan a helyére kerül! Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy jól érezd magad, mosolyogj a fotókon és élvezd az est minden pillanatát.

A fővárostól alig egy órányira, Tát és Esztergom között található ez a mesés esküvői helyszín a Táti-tónál, melynek közepén egy félsziget helyezkedik el. A tó körül rönkházak, étterem található.

A félsziget benyúló ágán akár 150 fő befogadására alkalmas rendezvénysátra várja vendégeit. Ezen a benyúló ágon, a tó közepén varázslatos polgári szertartás rendezhető. Tetőpontján kültéri szertartáshelyszín, szabadtéri táncparkett, fedett bárpult és DJ pult is található. A tó mellett hatalmas parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Lehetőség van kültéri táncparkett kialakítására a szabad ég alatt, ahol a kellemes hangulatról óriási égősorok és design gömbök gondoskodnak, kinti DJ sátorral és bárpultokkal.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Szeretnél ilyen mesés tóparti esküvőt?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.