Ceremónia/Szertartás

Máté Richárd – ceremónia és szertartásvezető

Sziasztok, Máté Ricsi vagyok, Ceremóniamester és Szertartásvezető.

Ismerd meg mint ceremóniamester

6 évig tanult zenét, 9 évig versenytáncos volt, végzettsége szerint színész, de van pedagógus diplomája is ill. még a külker-t is elvégezte. Tősgyökeres győri, de lakott 5 évet Pécsett és 3 évet Székesfehérvárott is. Játszott, rendezett a Győri Nemzeti Színház nagy színpadán, de dolgozott a székesfehérvári Vörösmarty Színházban is. Jelenleg a Győri Nemzeti Színház művészeti titkárjaként dolgozik.

Egy ceremóniamester nagyon sok érdekes helyen és sok emberrel dolgozik. Ekkor jött rá, hogy amihez a legjobban ért, az a kommunikáció. Társasági ember lévén nagyon könnyen megtalálja a közös hangot a legkülönbözőbb emberekkel, és mivel a színházban egy improvizációs csapatot is vezetett, nem okoz neki gondot megtalálni a megoldást váratlan helyzetekre.

Német-magyar? Magyar-német?

A vőlegény vagy a menyasszony német anyanyelvű? Esetleg a rokonok vagy barátok között van, aki csak németül beszél? Es ist kein Problem! Ricsi egyben német-magyar nyelvű ceremóniamester.

Volt már rá precedens, hogy a templomi szertartáson az eskető pap osztrák vőlegényhez intézett szavait tolmácsolta, vagy a szertartásvezető szövegét mondta szinkronban vele. Natürlich auf Deutsch!

Barokk esküvő

Ricsi 1993 óta minden évben a menyasszony színész-násznagyaként részese lehet annak az országosan egyedülálló rendezvénynek, amit BAROKK ESKÜVŐnek hívnak. A hétvégi rendezvény valódi főszereplője azonban egy valódi jegyespár, akinek igazi házasságkötésén jelmezben ünnepelnek együtt szülei, rokonai és a város lakói.

Ár

Melyik városban lesz az esküvőtök? Hánykor is kezdődik a Nagy Nap? Délelőtt 10-kor? Este 6-kor? Hányan lesznek a lakodalomban? Hatvanan? Kétszázötvenen? Lesz lánykikérés is? Vannak extra kívánságaitok?

Oly sok a kérdés.

Fontos, hogy kialakuljon a bizalom, a kölcsönös szimpátia. Egyetértünk? Ezért nélkülözhetetlen, hogy SZEMÉLYESEN TALÁLKOZZUNK

2in1 akció!

Ricsi párja, Szandi fotói önmagukért beszélnek. Nézzétek meg az Ő oldalát is, hiszen:

“HÍVD MINDKETTŐJÜKET, NEKTEK IS JOBBAN MEGÉRI!”

https://eskuvo.travelgoo.hu/feher-alexandra-eskuvoi-fotos/

Ha mindketten együtt dolgoznak a Ti esküvőtökön, kedvezményben részesültök!

(Természetesen külön-külön is sok esküvőn dolgoznak, ez csak egy árzsugorító opció!)

Amikor találkoztok ezzel a szuper ceremóniamesterrel

…beszélgettek a Nagy Napotokról.

Meghallgatja az elképzeléseiteket, ötleteiteket, kérdéseiteket. Ezeket szem előtt tartva tanácsot ad az időbeosztást illetően, hogy minden a lehető leggördülékenyebben történhessen meg.

Az előzetesen közösen kigondolt tematika szerint mindig FORGATÓKÖNYVET készít, melyet egészen az esküvőtök napjáig lehetséges módosítani, alakítani, mígnem eléri a remélhetőleg végleges formáját.

Szertartásvezetés

Ricsi sokat gondolkozott a feleségével azon, hogyan tudnák még egyedibbé tenni az esküvők varázslatos napját a párok életében.
A választ pár éve egy felkérés hozta meg.

Ági és Matyi esküvője volt az első a sorban. Amellett, hogy a Ceremóniamesterük volt, a sztorijukból írt egy köszöntőt.

Mostanra már majd minden esküvős párja kéri ezt az egyedi szertartásvezetést, legnagyobb örömére és örömükre.

Ha idáig eljutottatok az olvasással, és amit olvastatok, elnyerte a tetszéseteket, mert egy ilyen CEREMÓNIAMESTERT képzeltetek el magatoknak, akkor boldogan várjuk megkereséseteket!

Érdekel Ricsi munkássága, szeretnél ajánlatot kérni?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.