Mariia Kamenska fotója a Pexels oldaláról
Mariia Kamenska fotója a Pexels oldaláról
Különleges Nászutak

Mallorcai nászút

Mallorca a Baleár-szigetek gyöngyszeme. Ahol az ezeréves olajfák az ég kék tengerrel találkoznak. Bármely részére mész a szigetnek, az nem fog csalódást okozni. Csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik ez a kis sziget. Javasolt az itt töltött idő alatt autót bérelni, hogy minden mesés helyét be tudjátok járni. Nézzétek meg a fővárosban az óvárost, majd igyatok egy koktélt a város nyüzsgő bárjaiban és kóstoljátok meg Mallorca nevezetes ételeit. 

Sol Guadalupe****

Négy csillagos hotel Mallorcán. Magaluf egy igazi partiváros. Ideális fiatal párok számára. Összesen 493 szobával rendelkezik, emellett medencével, szépség és wellness részleggel, számos sportlehetőséggel és többnyelvű személyzettel rendelkezik. A legközelebbi tengerpart 1.6 km-re, míg a repülőtér 17 km-re található.

Hotel Java****

A hotel Can Pastillan található, 33 km-r a fővárostól. A repülőtér mindössze 2 km-re található. A strand pár utcányira érhető el. Összesen 249 szobával és 8 emelettel rendelkezik. emellett edzőterem, szépség és wellness részleg, medenceparti és snack bár, valamint játszószoba is található.

Azuline Hotel Palmanova Garden***

A hotel Palmanován található. A központ 47 km-re, míg a repülőtér 17 km-re található. A tengerpart mindössze 510 méterre van. Összesen 98 szobával, medencével, játszószobával és edzőteremmel rendelkezik. Szobái kényelmesek és jól felszereltek.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.