Egyéb helyszínekHelyszín

Házasodj a Móri Borvidék szívében

Paulus Bormúzeum Étterem

Mesebeli vintage környezet, ami egészen az 1700-as évekig repít vissza. Itt kimondva az “igen” még időtlenebbnek tűnik. A Paulus Étterem tökéletes esküvőhelyszín azoknak, akiknek a múlt és a jelen egyaránt értékes kincs.

Kikapcsolódni leginkább távol a város zajától lehet: a Paulus Bormúzeum Étterem pedig kitűnően ötvözi a modern közeget és a vidéki könnyedséget.

Éttermük 120 férőhelyes belső térrel, három étteremrésszel, hatalmas táncparkettel és egy 60 férőhelyes terasszal áll rendelkezésetekre. Színvonalas catering remek ételekkel és borokkal. Kiváló szakácsaik kreativitása határtalan az ételek elkészítése terén, pultosaik és felszolgálóik a házi készítésű italok mesterei és a Paulus borok hozzáértői.

Kiegészítő programlehetőségeket is kínálnak. Amíg a pár fotózása zajlik, a násznépnek borkóstolót vagy borászat látogatást szervezhetnek.

Ezen kívül családi, baráti, céges rendezvények, legény- és leánybúcsúk, esküvői vacsorák és a vacsora utáni zenés-táncos party-k ideális helyszíne.

A Paulus Bormúzeum Étterem, mint helyszín kicsit másabb, zártabb, de hangulatában rendkívül egyedi. A hangulatos helyszínen különleges ételekkel, fantasztikus Paulus borokkal, házi italkölteményekkel, kedves és segítőkész személyzettel állnak a vendégek rendelkezésére.

Esküvői nyereményjáték

Szeretnénk egy pár számára még örömtelibbé tenni a Nagy Napot, ezért kitaláltunk egy szuper nyereményjátékot!

Foglaljátok le még most a Paulus Bormúzeum Éttermet 2021-es esküvőtökre, és ha a sorsoláson rátok mosolyog a szerencse, a nálunk megrendelt szolgáltatások végösszegének 50%-át mi álljuk!

Nincs más dolgotok, mint

  • választani egy szabad 2021-es időpontot
  • lefoglalni 60 – 120 fő számára
  • legkésőbb 2020. december 15-ig befizetni a foglalót
  • és várni 2020. december 17-én 18 órakor a sorsolást, amikor Facebook Live közvetítés alatt bedobjuk a neveteket egy kosárba, ahonnan kihúzzuk a nyertes Párt.

A szerencsés pár nálunk megrendelt szolgáltatás csomagja végösszegének 50%-át (igen, a felét!) mi vállaljuk át! Ha a játékkal kapcsolatos Facebook bejegyzésünket nyilvánosan meg is osztottátok, akkor még az esküvős menü kóstolást is mi álljuk a nyertes pár és a szülők részére!

Felkeltette a helyszín az érdeklődésed, szeretnél egy árajánlatot?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.