HelyszínPest megye

Borvidéki esküvő – Haraszthy Pincészet

Hisszük, hogy az ifjú pár teljes körű kiszolgálást érdemel életük nagy napján. Ez a tökéletes esküvői helyszín kiválasztásával kezdődik.

Az etyeki dombokon fekvő Matador étterem varázslatos hangulata, intim környezete tökéletes helyszín esküvői szertartásokra, fogadásokra és lagzikra egyaránt.

A Haraszthy Pincészet nem csak a borról szól, hanem annál sokkal többről: kikapcsolódásról, változatos programokról, feledhetetlen élményekről.

Ezen kívül a pincészet tökéletes helyszín esküvői fotózásra. A csodás környezet remek hangulatot teremt. Az étterem pedig tökéletesen visszaadja a környék vibráló energiáit mediterrán hangulatával, az elegáns pincészettel, a mindig nyüzsgő terasszal és medencével.

Hogy nyugodtan élvezhessétek a pillanatot, a legapróbb részletekre is figyelnek, legyen szó a környezetről, a kiszolgálásról vagy éppen a gasztronómiáról. Éttermükben ugyanis az esküvői gasztronómia sem a megszokott: ínyenc esküvői menük és hozzá tökéletesen illő borok teszik még emlékezetesebbé a nagy napot.

Az étterem kapacitása 130 fő, ami hozzávetőlegesen 140-180 főre kiegészíthető. A pincészet parkolójában nagyjából 50 autó fér el kényelmesen. 

Természetesen kültéri szertartásra is van lehetőség, a medence partján.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Tetszik a mediterrán borvidék? Szeretnél ajánlatot kérni?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.