GyűrűkTovábbi szolgáltatóink

Németh Karikagyűrű

LEGYEN OLYAN KARIKAGYŰRŰTÖK, AMELYRE EGY ÉLETEN ÁT BÜSZKÉK LESZTEK!

Németh Bálint vagyok, karikagyűrű szakértő, ékszerész és ékszerbecsüs, 2020-tól pedig a Nemesfémművesek és Kapcsolódó Szakmák Országos Egyesületének elnökségi tagja.

Kezdetek

Bálint egy évet töltött Angliában, ahol több pályán kipróbálta magát, azonban mindez csak megerősítette az eredeti elhatározását és ráébresztette, ékszerészként élhet a hivatásának, az alkotás örömének. Miután hazatért elhivatott kezdőként, alkalmazottként helyezkedett el egy belvárosi ékszerész műhelyében. Végérvényesen beleszeretett a szakmába és elkezdte megtervezni, hogyan járhatná tovább önállóan az utat, hogyan hozhatná létre a saját márkáját.

Saját márka

Minden gyűrűnek története van. Ezt képviselik a Németh Karikagyűrűk.

A szakmám a szenvedélyem és a hivatásom, amit számomra meghatározó és izgalmas kihívások során fedeztem fel.

Bálint 2016-ban kezdte el lerakni a Németh Karikagyűrű alapköveit. Hatalmas erőt adott neki, hogy 2017-ben elnyerte a Karinthy-gyűrű díj készítését, amely komoly szakmai elismerést jelent. Lendülete és elhivatottsága magas fokú önállósággal párosul.

2018-ban ÖNÁLLÓ műhelyre és saját szalonra váltott.

Németh Karikagyűrűk sok-sok elégedett vásárlónak nyújtanak életre szólóan megható pillanatokat. A gyűrűk védjegye a gondos és precíz megmunkálás, valamint kifogástalan nemesfémek és drágakövek használata, hogy karikagyűrűkként örökké veletek maradjanak.

Gyűrűk

Klasszikus

A klasszikus karikagyűrűk diszkrét eleganciájukat az évszázados hagyományokból merítik, amelyeket a féldomború forma és a kényelmes kialakítás jellemez.

Modern

A modern karikagyűrűk szépsége és ereje megnyerő egyszerűségükben rejlik, amelyet a négyzetes kialakítás foglal szolidan határozott, letisztult keretbe.

Sárga arany

A sárga arany karikagyűrűket a nemesfém árnyalatának természetes melegsége teszi gazdagon ragyogóvá és örökérvényű klasszikussá.

Fehér arany

A fehér arany karikagyűrűk hűvösen elegáns és fiatalosan friss fénye vibrálóan modern összhatást kelt, amely biztosan nem marad észrevétlen.

Rozé arany

A rozé arany karikagyűrűk különlegesen játékos ragyogása és barátságos, meleg, divatos színárnyalata tökéletes párost alkotnak.

Gyémánt gyűrű

A gyémánt gyűrűk örök csillogása vonzza a tekinteteket, függetlenül attól, hogy klasszikus vagy modern formavilág foglalja magába a briliánsokat.

Szeretnél tökéletes karikagyűrűket?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    Nem kommentelhető.