Dekoráció

The Neon Soda- Neon Tervező

Mi az a LED Neon?

Neonjaik prémium minőségű LED és plexi anyagok ötvözetéből készülnek – ez a technológia teszi különbözővé a tradicionális neontól. A led plexi táblán helyezkedik el, ami „láthatatlan” és a legesztétikusabb megoldás (több színű plexiből és vágási stílusból választhatsz). 90%-al kevesebbet fogyasztanak, mint egy tradicionális neon, könnyű súlyuknak (átlagosan 3-6 kg) köszönhetően egyszerűen installálhatóak. Neonjaik készítésénél nem használnak gázt, így nem mérgezőek, nem forrósodnak és nem adnak ki hangot, így tökéletes megoldások az otthonodba is.

Neon tervező – fontos infók

Egyedi Ár

A tervezőik jelenleg egy soros, maximum 12 karakteres neonok megtervezésére alkalmasak. Ez ad egy irányárat, ami a megrendelés elkerülése után pontosításra kerül, ahogy a méret is. Ez után a kör után kell majd csak fizetned. Természetesen hosszabb, több soros neont is el tudnak készíteni.

Színek

Színeik az alábbiak, ahogy láthatod, két csoportra lehet őket bontani: vannak a ki és bekapcsolt állapotban is színesek, és vannak, amelyek kikapcsolva fehérek. Ha nem vagy biztos a döntésedben, szívesen küldenek neked már elkészült neonokról képet.

Méret

Ha kiválasztottad a betű magasságát, karakterszám alapján az alábbi táblázatból meg tudod nézni, hozzávetőlegesen milyen lesz a neonod. A megrendelés elküldése után a pontos méret megbeszélésre kerül!

Plexi formák

Ahogy a tervezőben láthattad, több féle típusú vágási stílusból választhatsz. Alapvetően víztiszta (átlátszó) plexivel dolgoznak, de rengeteg másfajta színük is van (fekete, fehér, arany, stb.).

Egy kis ízelítő

Lehetőség nyílik neonok megvásárlására és bérlésére is.

Esküvős neonok

Érdekelnek a Neonok, szeretnél árajánlatot kérni?

Ajánlatkéréssel kapcsolatban írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.