Szerződött szolgáltatók lemondása, módosítása szolgáltatónként legfeljebb egy alkalommal és legfeljebb 1 hónappal az esküvő előtt lehetséges. Amennyiben a lemondani vagy módosítani kívánt szolgáltató ennel szigorúbb feltételeket támaszt, úgy azon feltételeket kell alkalmazni.

A fenti kereten felüli lemondás, módosítás esetén szolgáltatónként és alkalmanként 10.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A teljes esküvő, bármely indokkal történő időpont változása miatti átszervezés esetén alkalmanként 50.000 Ft kezelési költséget számítunk fel.

A kiválasztott csomagajánlat árának 50%-a előlegként, a megrendeléskor fizetendő. A hátralék legkésőbb 3 nappal az esküvő előtt fizetendő. A díjak a jegyespár lemondása esetén nem téríthetőek vissza. A Love is Love legkésőbb 2 hónappal az esküvő előtt állhat el a szerződéstől, ez esetben csomagár már kifizetett része 3 napon belül vissszafizetendő a jegyespárnak.

A személyes találkozók Budapesten, Pest megyében, vagy Győr-Moson-Sopron megyében további költségtérítés nélkül lehetségesek. Eltérő helyszínen történő találkozó esetén 100 Ft/km útiköltség térítendő.

Amennyiben a jegyespár az esküvő referenciaként történő felhasználására kedvezményt vett igénybe, úgy az esküvő helyszínén készült, a jegyespárra összpontosító képi felvételeket a Love is Love korlátozás nélkül használhatja fel referenciaként.