EgyébSzépségbisztró - bőrmegújítás

Szépségbisztró Győr – Horgonyi Rita

Szépülj meg a Nagy nap előtt!

Szeretettel Köszöntelek! Horgonyi Rita vagyok. Az idei évben abban az örömben lett részem, hogy Győr város első Vagheggi Beauty Specialistájaként dolgozhatom velük.

Ismerd meg

Közel tíz éve dolgozik kozmetikusként Győrben. Kezdetektől a Vagheggivel dolgozik. A Szépségbisztróban szívvel, lélekkel és a Vagheggi professzionális termékeivel és kezeléseivel vár, hogy természetes, benned rejlő szépségre tehess szert a Nagy nap előtt.

A folyamatos megújulás nem csak termékeikre vonatkozik, hanem kozmetikusként ő is évről évre velük újul, fejlődik. Nagyon sok nő szenved abban, hogy kevés az önbizalma. Rita segít Nektek ezen.

Nagyszerű érzés látni, hogy egy jó kozmetikai termék használata után mennyire más lesz az ember bőre, és ezáltal mennyi önbizalmat kap a szalonból kilépve. Gyere el hozzám és mesés bőrrel lépsz az oltár elé!

Bőrdiagnosztika

Ez a szerkezet hatalmas segítséget nyújt a bőrükkel szenvedő menyasszonyok számára. Rita Győrben az egyetlen, aki ezzel a géppel rendelkezik, az országban csupán 9 db található.

A Vagheggi Face Skin Analyser egy új professzionális, hi-tech rendszer az arcbőr azonnali és pontos diagnosztizálásához. Az arcbőr problémáinak, állapotának teljes felmérése csupán 10 percet vesz igénybe. Minden, a bőröddel kapcsolatos, a bőrödet érintő kérdésedre választ kapsz. Olyan esetleges problémákról is, amik szabad szemmel nem, viszont az arcdiagnosztikai gép segítségével láthatóvá válnak a képernyőn.

A rendszer azt is méri, hogy kornak megfelelő-e a bőr állapota, mennyiben tér el az elvárt mértéktől, ehhez képes milyen intenzitású beavatkozásra van szükség. 

Amennyiben szeretnéd, hogy bőröd szakszerű ápolásban részesüljön, bőrszépítő program keretében Rita megtervezi a következő kezelésedet, de lehetőség van több hónapos, fél éves, vagy akár az egész évi bőrápolási protokoll összeállítására is.

Szeretnél egy teljes bőrdiagnosztikát és bőrmegújítást az esküvőd előtt?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.