Ceremónia/Szertartás

Bódy Gergő – Ceremóniamester

Gáz, nem gáz, de minden alkalommal pityergek egy kicsit az ifjú pár nyitótáncánál. Legyen az lassú keringő, pörgős Rocky vagy a megismerkedésük fázisainak eltáncolása, nekem az anyakönyvvezető vagy a pap előtt tett fogadalmon, vacsora előtti tószton túl, valahogy ez a tánc jelenti az igazi összetartozást. És ez engem megríkat, tíz évnyi ceremóniamesterkedés, és száznyolcvan esküvő után is.

Meg különösen jóérzés, hogy mivel a legtöbben iszonyatosan izgulnak a nyitótánc előtt, meg lehet nyugtatni a párt, hogy a násznép azért jött, hogy őket ünnepelje, szóval, szinte tök mindegy, mi lesz, az úgy lesz jó, ahogy van. Azt hiszem, pont ezekért az apróságokért szeretek ceremóniamester lenni. És hát azért a pillanatért, amikor hajnali 1-kor a pár azt mondja: Úristen! Ez pont olyan lett, mint amilyennek megálmodtuk… Na, akkor már senki nem kelt hiába.

Sziasztok! Bódy Gergő vagyok….és tíz éve nem iszom esküvőn.

Na, szóval komolyan:

2005-ben végeztem a Filmművészeti Egyetemen műsorvezető-riporter szakon, azóta rádiós műsorvezetőként dolgozom, a Momentán Társulat improvizációs színházi estjeinek moderátoraként, rendezvények, konferenciák, díjátadók házigazdájaként, és ceremóniamesterként, ami tulajdonképpen ezen dolgok összessége. Mert egy esküvőn egyszerre kell animátornak lenni, egy kicsit pszichológusnak, megoldóembernek, elsősegély pontnak, kvízmesternek, vloggernek, a legjobb havernak, szóvivőnek, lótifutinak, és mindeközben a háttérben is maradni, mert a főszerep az ifjú páré! Szóval: nagyon izgi és fárasztó az egész. Életszagú. 

Egy-egy helyszínről hazafele autózva, sokszor gondolkozom azon, hogy annyi készülődés után, milyen gyorsan elröppent az este, hogy két ember életének valami extra különleges élményében vehettem részt, és hogy micsoda hálát kell adni ezekért a pillanatokért. Jó érzéssel töltenek el az első megbeszélések, a készülődés, az esküvő napján a sok esemény, és az adott napra visszagondolni is mindig öröm. Ezt az örömöt szeretném nektek is továbbadni, ha megtiszteltek a különleges bizalmatokkal.

És ha megtiszteltek, akkor: CSAPASSUUUUK!!!

Szeretnétek ilyen szuper ceremóniamestert, mint Gergő?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.