Aleksandar Pasaric fotója a Pexels oldaláról
Aleksandar Pasaric fotója a Pexels oldaláról
Különleges Nászutak

Santorini nászút

Santorini a romantika szigete. A klasszikus kék-fehér házak minden ide utazók magával ragadnak. Emellett mára a világ egy luxusüdülőhelye is lett. Ez az a hely, ahol bárhol vagy, a naplementét gyönyörűen kísérheted végig tekinteteddel és kedveseddel, mondjuk egy romantikus vacsora keretein belül. Csak rátok vár ez a pezsgő sziget!

Cavo Bianco Boutique Hotel & Spa*****

Egy igazi görög stílusú hotel, csupán 600 méterre a tengerparttól. A repülőtér 3 km-re található. A hotel mindössze 33 szobával rendelkezik. Szobái letisztultak és jól felszereltek. A hotelben lehetőség nyílik kerékpár bérlésére is, hogy könnyebben be lehessen járni a környéket-

Dana Villas & Infinity Suites****

Ez az ötcsillagos hotel teljes komfortot kínál nászutas vendégeinek. Külön nászutas szobák is találhatók itt. T2019-ben lett felújítva. Összesen 30 szobával rendelkezik. A medencelétesítményeken kívül pezsgőfürdő is található. A hotelben a klasszikus görög színek, a fehér és kék dominál. A repülőtér 6 km-re található.

Veggera Hotel****

A hotel 4 km-re található a városközponttól. A hotel közvetlen a tengerparton fekszik, és privát strandja is van. A strand mellett pezsgőfürdő és medence is rendelkezésre áll. Emellett a hotelben masszázs, és kozmetikai szolgáltatások és találhatók. Összesen 68 szobával rendelkezik, a repülőtér pedig 5 km-re található.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.