HelyszínPest megye

Debreczeni Pince – a rózsák kertje

Te hogyan szeretnél egyszer majd visszaemlékezni az esküvődre? Egy felejthetetlen napként, amikor az idő épp tökéletes volt, amikor a diófák alatt szinte megállt az idő, és amikor a pohárköszöntőhöz töltött etyeki bort a szádhoz emelted és úgy érezted, egész életedben erre vártál? Ilyen esküvői helyszín a Debreczeni Pince!

Ki ne szeretne egy ilyen mesebeli esküvői helyszínen ünnepelni?

Tartsd Etyeken a menyegzőt, mulass, ünnepelj szerelmeddel és a meghívott vendégekkel egy olyan helyen, ami már számos esküvőt megélt, és ami nem véletlenül olyan tökéletes egy ilyen alkalomra!

A város elérhető távolságra van Budapesttől, mégis elég messze ahhoz, hogy az ember úgy érezze, egy etyeki esküvőn csend, nyugalom, zöld és szerelem veszi körül. A családi borászat kertje a szertartáshoz, a fényképezéshez, a vacsorához, az ünnepléshez és a borozáshoz is ideális esküvői helyszín.

Tartsd meg az esküvődet itt, zöld környezetben, borvacsorával egybekötve! Nyári, tavaszi, illetve őszi esküvőhöz fantasztikus helyszín ez a családi borászat, a rózsákkal körülölelt kert. A présház és a finom borok tökéletes díszletét alkotják a nagy napnak!

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Szeretnéd a mesés rózsák kertjében kimondani a boldogító IGEN-t?

Ajánlatért keress minket bátran!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.