Michaela fotója a Pexels oldaláról
Michaela fotója a Pexels oldaláról
Különleges Nászutak

Máltai nászút

Ez a mesés kis sziget mindössze egy két órás repülőútra található. Málta tele van látnivalóval, egzotikus helyekkel, meseszép strandokkal, és építészeti kuriózumokkal. Emellett számtalan olyan helyet találhattok, ahol eltölthettek a nászút alatt egy romantikus vacsorát. Hagyd, hogy a szívedbe lopakodjon ez a kis csodasziget! 

The Preluna Hotel****

A négy csillagos hotel közvetlen a tengerparton fekszik. Az erkélyekről mesés kilátás nyílik a partra. Szobái tágasak és letisztultak. A hotel összesen 280 szobával, beltéri és kültéri medencével, wellness részleggel és edzőteremmel rendelkezik. A repülőtér mindössze 7 km-re található.

Grand Hotel Excelsior*****

Ez az ötcsillagos hotel a városközponttól 4.5 km-re, a repülőtértől pedig 5 km-re található. Közvetlen a tengerparton fekszik. Legkisebb szobája 33 négyzetméter. Szobái emellett szépek és jól felszereltek. A hotelben számtalan programot lehet foglalni, ilyen a búvárkodás is. Jelenlegi helyzetben extra egészségügyi és biztonsági intézkedéseket tesz a hotel, mint például a plusz fertőtlenítés.

The Victoria Hotel****

A hotel a repülőtértől 6.5 km-re található. Stílusa egyedi és kreatív. Szobái jól felszereltek. A strand nagyjából 2 km-re fekszik, de erkélyeiről szépen látható. Emellett a hotelben kültéri és beltéri medence, wellness részleg és edzőterem is található.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.