Esküvői maszkok

Lucidité – esküvői maszkok

Mindig létre akartam hozni valami újat, valami maradandót. Ez kezdetben a rajzolásban, a festésben és az agyagozásban merült ki, aztán 5 éves koromban volt a fordulópont.

Édesanyám nénikéje volt rám nagy hatással. Egy legendásan jól öltözött nő volt Ö, aki mindig egyedi anyagokból, varrónővel készíttette a ruháit, rengeteg kalapja, kiegészítője, brossa volt. Ő ismertette meg velem az anyagokat, a divatot. Mindig egy élmény volt nála lenni, imádtam a bundái illatát, a kézzel készített csipke blúzait, és azokat a történeteket, amiket megosztott velem. Olyan életet mutatott nekem, amit a nőiesség, a finomság, az utazás és a függetlenség jellemzett.

Már akkor eldöntöttem, hogy ilyen nő szeretnék lenni. A mai napig érzem, hogy velem van, büszke rám, és boldoggá teszi, hogy az Ő varrógépével készítem a ruhákat, s hogy ami régen közös titkunk és álmunk volt, most kezd valósággá válni. Így jött létre a Lucidité Bridal Wear.

Esküvői maszkok

Luca nemcsak átlagos maszkokat készít Nektek. Ezek a kellékek egyediek és meseszépek! Lehet akár névre szóló, dátummal vagy a közös dalotokból egy idézet. És ha az esküvőre nem kell maszk, szerezzetek be párat a lány és legénybúcsúra, hogy tutira mindenkinek jusson belőle! Ha szeretnétek ajándékba adni nem probléma, szívesen készítünk az örömanyának, apának és a tanúknak is!

Egy kis ízelítő:

Megrendelhető webshopunkban!

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.