Ana Eva fotója a Pexels oldaláról
Ana Eva fotója a Pexels oldaláról
Különleges Nászutak

Positano nászút

Positano, a csodálatos. Amalfi-part Olaszország gyöngyszemei közé tartozik. A hatalmas hegyekbe épült színes házak, meseszép kilátás és a csillogó tenger felejthetetlen élményt nyújt az ide utazók számára. Egy séta a meredek utcákon igazán romantikus hangulatot tud kelteni.

Hotel Montemare****

Négy csillagos hotel Positano központjában. A legközelebbi repülőtér (Nápolyi Nemzetközi Repülőtér) 33 km-re található. A hotelben az igazi olaszstílus tükröződik vissza. Erkélyeiről kinézve mesés látvány fogadja a vendégeket. Számos programlehetőség várja az ide utazókat, mint például búvárkodás, túrázás vagy horgászat.

Hotel Savoia****

A hotel szintén Positano központjában található, a repülőtér pedig 33 km-re. Igazi olasz stílusa megmutatkozik a szobákon. A hotelben masszázslehetőség és teniszpálya is a vendégek rendelkezésére áll. Összesen 39 szobája és 5 emelete van. Erkélyeiről csodás kilátás tárul a vendégek elé.

Positano Art Hotel Pasitea****

A hotel a Nápolyi Nemzetközi Repülőtértől 33 km-re található. Csodaszép kilátással és erkélyes rendelkezik. Összesen 30 szobája van, valamint szépség és kozmetikai szolgáltatások is a vendégek rendelkezésére állnak. Szobáiba lépve számos művészi vonalat figyelhetünk meg. A hotelből kilépve több programlehetőség is van, mint például a búvárkodás vagy a túrázás.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.