Mondj igent a természet templomábanerdei esküvő a Tündérerdőben!

Egy különleges helyszínen mondanátok ki az IGEN-t életetek nagy napján? Ők megvalósítják álmaitokat a Tündérerdőben, a Hármashatár-hegy tetején! Profi esküvős csapatuk örömmel és felkészülten tesz eleget igényeiteknek. Romantikus esküvői helyszín erdei környezetben, természetbarát megoldást kínálnak a közel egy hektáros exkluzív rendezvényhelyszínünkön. 

Szabadtéri esküvői szertartások egy meghitt erdei tisztáson a 300 éves szelídgesztenyefa alatt

A Tündérerdő hatalmas tisztása hangulatos esküvői helyszín erdei esküvők, erdei szertartások lebonyolítására. A 300 éves szelídgesztenyefa árnyékában kialakított színpadon tartják a szertartást és a násznép az erdei helyszínhez illő padokon foglal helyet. Az erdei esküvő szertartásokon saját szertartásvezetőt vagy hivatalos anyakönyvvezetőt biztosítanak. A szertartásokat a pár igényeihez igazodva, egyedi megoldásokkal teszik felejthetetlenné. A Tündérerdőben a szertartás tisztáson 100-140 fős ceremóniák megrendezésére van lehetőség. A zenei aláfestést rejtett hangfalakkal biztosítják, hangosításhoz rádiós mikrofont használnak. Az éjszakai szertartásokon LED fényvetőkkel és reflektorokkal, valamint a fák törzsénél kiépített spot világítással teremtenek varázslatos hangulatot. Igény esetén a szertartást rögzíteni is tudják 4m magasan elhelyezett kamerákkal (FixCam).

A Tündérerdő team

A rendezvényeken udvarias hostesseik és jól képzett technikai személyzetük áll a vendégek rendelkezésre. Csapatukat olyan természetszerető, környezettudatos fiatalok alkotják, akik imádják az erdei esküvőket és elkötelezettek a Tündérerdő eszmeisége iránt. Fontos számukra a megjelenés, ezért mindenki egységes, logóval ellátott pólót visel. Közel egy hektáros területen tevékenykednek, ezért rádiós adóvevőn kommunikálnak egymással és munkákat profi kamerarendszer is segíti.

Zárt parkoló

A Tündérerdő területén saját, zárt 250 nm-es parkolóval rendelkeznek, amely alkalmas 15-20 személygépkocsi elhelyezésére.  Igény esetén a területtől pár percre található parkolóban további 30-40 személygépkocsi elhelyezését tudják biztosítani.

Erdészház

Az esküvői előkészületekhez és a készülődéséhez rendelkezésre áll a Tündérerdő közepén található erdészház, ahol egy hangulatosan berendezett, 50 négyzetméteres rendezvényterem, női-férfi mosdó és fürdőszoba áll az ifjú pár rendelkezésére.

Erdei esküvő partik, vacsorák

A szertartás előtt vagy után állófogadás, bekészítés számára kijelölt helyet biztosítanak személyzettel. A szertatást követően helyben családias hangulatú szabadtéri vacsorák szervezését tudják vállalni cateringgel, max. 50 főig. Ennél nagyobb, 50-200 fős násznép esetén a Tündérerdő közvetlen közelségében számos hangulatos vacsorahelyszínt tudnak ajánlani párjaiknak.

Esküvői fotózás, cinematográfia

Saját fotográfus, cinematográfus csapatuk kimagasló színvonalon örökíti meg az erdei esküvők minden mozzanatát. A szertartást követően míg a násznép élvezi az erdő nyugalmát, lehetőség van kreatív fotózásra a csodás erdei környezetben.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Ezen a helyszínen ceremóniamesternek, vőfélynek színházi embert ajánlunk:

Vértes Misi

Ajánlatért keress minket itt, vagy az eskuvo@loveislove.hu e-mail címen!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.