Lina Kivaka fotója a Pexels oldaláról
Lina Kivaka fotója a Pexels oldaláról
Gyermekfelügyelet

Esküvői gyermekfelügyelet – Györök Dóra

Kedves Látogató!

Sokszor találkozom csodálkozó, érdeklődő szempárokkal, mikor az esküvői/rendezvényes gyermekfelügyelet szóba jön. A többség nem tudja elképzelni, hogy pontosan hogyan is működik, miről szól. Nyilván a többség elképzelte már az esküvőjét, természetesen tökéletesnek, ugye? 

Ha csak egy gyerkőc is lesz az esküvőn, már érdemes elgondolkozni egy ilyen lehetőségen, teljesen személyre szabjuk a szolgáltatásokat úgy, ahogy nektek a legjobb. Gyakori eset, hogy a jegyespár gyerkőcére vigyázok egész nap, valamint az esküvő utáni éjszakán is. Akkor sincs gond, ha akár 20 gyerek is lesz az esküvőn és vigyázni kell rájuk, akár az esküvő teljes ideje alatt, a szülők el is felejthetik, hogy ott vannak a gyerekek. 

Nagyjából 7 éve foglalkozom gyerekekkel és ebbe már a gyermekfelügyelet is bele tartozik. Volt ebben szállodai animátor munka, bébiszitterkedés külföldön, valamint már 2 éve a saját vállalkozásom keretein belül vigyázok gyerekekre, tartunk rendezvényeket. A legnagyobb tapasztalatomnak az egyik ilyen külföldi munkámat tekinteném, ahol egy 9 gyermekes családnál töltöttem el 3 évet. Ezzel párhuzamosan indítottam el itthon is a vállalkozásomat, kezdetben csak gyermekfelügyelettel. Amit én a legnagyobb erősségemnek tartok, hogy továbbra is tudok gyerek lenni, imádok játszani, képes vagyok lemenni a gyerekek szintjére, de mindemellett felelősségteljes vagyok.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek bízzanak bennem, merjenek hozzám fordulni, ha bármi problémájuk van, ne csak azért legyenek ott velem, mert muszáj, hanem mert jól érzik magukat. Ennek a legjobb bizonyítója az, amikor sírnak, hisztiznek a gyerekek, mikor el kell menni. Lássuk be, ez pozitív dolog. 

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Ha esküvőre készültök, keressetek bátran, döntsük el együtt, hogy van-e rám szükség

Ajánlatért és bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot itt!

    Nem kommentelhető.