Győr-Moson-Sopron megyekGyőri helyszínekHelyszín

Esküdj csodás kilátás mellett – Panoráma Birtok

Étterem, panzió, konferencia- és rendezvényközpont, másszóval a tökéletes esküvői helyszín!

A Győrújbaráton található birtok nem hiába kapta ezt a nevet. Hiszen parkjából kitekintve egész Győr és térsége elénk tárul. 

Esküvői helyszínként két lehetőség is elérhető az ifjú pár és a násznép számára. Ez a két hely teljes mértékben elkülönítve található egymástól. 

Esküvői helyszín – Központi épület

A központi épület maximum 120 fő befogadására képes. A szertartást az étterem előtt elhelyezkedő területen szokták tartani, ahonnan gyönyörű kilátás mellett mondhatják ki a párok az IGEN-t.

Az ifjú pár és a násznép elszállásolására az étterem melletti panzió ad lehetőséget. A szobák saját fürdőszobával, minibárral, klímával és TV-vel rendelkeznek. Az épületből kilépve a gyönyörűen parkosított panzió kertben találjuk magunkat, ahol napozó ágyak és kerti garnitúrák szolgálják a vendégek kényelmét. A panzió összkapacitása 41 fő.

Kastély

Az esküvői helyszín három, egymástól teljesen elkülöníthető teremmel rendelkezik, melyek összenyitva összesen 90 főt képesek befogadni. A szertartás a kastély előtti kis tó előtt zajlik, szintén csodás panorámával.

A pár és a násznép a kastélyban található apartmanokat kaphatja meg. Az itt található szobák 16 fő részére biztosítanak szállást. Az apartmanok 40 négyzetméter alapterületűek, amerikai konyhával,  franciaággyal és egy kihúzható kanapéval, TV-vel és saját fürdőszobával felszerelve.

A birtok több pontja is tökéletes lehetőséget ad szabadtéri programok megtartására.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

 Esküvői menü kóstolás

Különleges alkalomra, egyedi menü sor dukál!

Az étteremben a helyszínnel egyeztetve megkóstolható az esküvői menü.

Megtetszett a helyszín, szeretnél ajánlatot kérni, esetleg egy személyes találkozót?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.