Holger Wulschlaeger fotója a Pexels oldaláról
Holger Wulschlaeger fotója a Pexels oldaláról
Különleges Nászutak

Seychelle-szigeteki nászút

Az Indiai-óceán kellemesen meleg hullámaiban lubickoló szigeteket nem kell bemutatnunk senkinek: egy igazán prémium nászutas célpont! Itt érdemes több, kis szigetet is felkeresni. Tökéletes hely, ha pihenésre és egy kis romantikus rejtőzésre vágysz.

Moritz Feldmann fotója a Pexels oldaláról

Constance Ephelia Mahe*****

Port Launay

A Seychelle-i hangulatot idéző villaépületek között bolyongva a mérhetetlen nyugalom és kiegyensúlyozottság érzése kerít hatalmába.

Nagy területen helyezkedik el, egy félsziget jellegű területet foglal el. Elektromos autók 10 percenként közlekednek, melyeknek megállóhelyek vannak kijelölve és szállítják a vendégeket A-ból B-be (vagy akár a saját szobájához, ha épp azt akarja)

Két részre osztható: South Beach és North Beach. 

South Beach előnye, hogy nagyobb a nyüzsgés, több szolgáltatás található.. Pl. itt van a fitness terem, a Spa és az óriásteknősök (tényleg óriásiak)  “szentélye” is. North Beach tengerpartja viszont sokkal szebb, igazi fehérhomokos, romantikus, képeslapra illő hangulatú.

Four Seasons Resort Seychelles ******

Kinek ajánlanánk a hotelt? Ez az a szálloda, amit mindenkinek. Mindent megtalálunk itt: csend és nyugalom, luxus és vagányság. Hatalmas területen, két domboldalon és egy völgyben helyezkednek el a szálloda villái. A domb legalján taláhatóak a garden villák.

Ahogy egyre feljebb haladunk, következnek az óceánra néző villák, majd a hilltop- és végül a legtetején a serenity villák. Buggy, azaz elektromos autó a közlekedési mód.

Banyan Tree Hotel *****

Ezt a szállodát annak ajánljuk, aki nagyra értékeli a széles, hosszan elnyúló, fehérhomokos tengerpartot. 

Érdekessége a szállodának, hogy a szigeten itt van az egyetlen arab konyha. A vendégek nagy részét így a közeli emírségek arab lakossága teszi ki, akik átugranak egy-egy hosszú hétvégére vagy éppen a Ramadán idején. 

MAIA Luxury Resort ******

A szálloda alapfilozófiája, hogy bárhol, bármikor, bármit. Érkezés után a vendéget a villájába kísérik, és ott intézik a check-int. A szobáknak saját személyzete van (butler service), aki mindenben a rendelkezésre áll a nap 24 órájában, intézi az étkezéseket, gondoskodik valamennyi igényről.

Ami még szintén érdekesség, hogy all inclusive ellátásban részesül mindenki. Nagyrészt a reggelis és félpanziós ellátás az elterjedt ezen a szigeten, ezért ez valóban ritkaságnak számít.

A szállodának közvetlen strand villái és óceánra néző, hegyoldali villái vannak. Mindegyik saját medencével, kültéri káddal és bárpulttal, pihenőrésszel rendelkezik.  A parti villa közvetlen tengerparti kapcsolattal rendelkezik, a hegyen lévő villák inkább a nászutasoknak ajánlott a romantikus hangulata miatt.

Érdekelne egy személyre szabott Seychelle-szigeteki nászút?

Ajánlatért keress minket bátran, profi utazásszervező kollégák várnak!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.