Free-Photos képe a Pixabay -en.
Free-Photos képe a Pixabay -en.
Különleges Nászutak

Amerikai nászút

Az óperenciás tengeren is túl…ha nem a tengerparton fekvő típusok vagytok irány Amerika! Járjátok be az államokat, ismerjetek meg új kultúrákat, gasztronómiát és embereket. Nézzétek meg Arizonában a Grand Canyont, a Szabadság-szobrot New Yorkban, a Golden Gate Bridge-t San Franciscóban. 

Le Meridien New York****

Négycsillagos szálloda a Nagy Alma szívében. A Central Parktól pár száz méterre eső hotel modern és teljesen felszerelt szobákkal várja az ide utazókat. Összesen 240 hálótérrel rendelkezik. Szobáiból és erkélyeiről csodaszép kilátás nyílik a vendégek szeme elé. A Central Parkon kívül a Rockefeller Center és a 5th Avenue és pár perc alatt elérhető. A hotelben lehetőség adódik kerékpár bérlésre, így két keréken be lehet járni a várost. 

Fontainebleau Miami Beach****

Napsütés, tengerpart és szórakozás. Így lehetne leírni ezt a négycsillagos szállodát Miamiban. A hotel közvetlen a parton helyezkedik el, így az épületből kilépve pár száz méter választ el a strandtól. Emellett szobáiból kitekintve elképesztő látvány tárul a vendégek elé. Összesen 1.504 szoba áll az ide utazók rendelkezésére. A hotelben számos programlehetőségre lehet jelentkezni. A Miami Nemzetközi Repülőtér mindössze 16 km-re fekszik. 

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.