Fotó és film

Mohafilm – minőség kompromisszumok nélkül

A jó esküvői film olyan mint egy időkép. Lehetővé teszi, hogy esküvődet újból és újból átéld, amikor csak akarod.

Sokan esnek bele abba a hibába, hogy nem is tudják milyen fontos a minőségi esküvői film. Laci segít Nektek ebben! Számára ez nem csak munka, hanem egyben szenvedély! Lelkes hozzáállásának és profizmusának köszönhetően olyan esküvői videót nézhettek később vissza, hogy újra ott érzed magad az oltár előtt.

A profi módon elkészített esküvői film megőrzi az esküvőd legszebb pillanatait. Az események rendkívül gyorsan peregnek, és az esküvő forgatagában úgy érzed majd, hogy egy szempillantás alatt vége a napnak.

Azonban még manapság is csupán egy lehetőségetek van, hogy az esküvőtök napját profi módon megörökítsétek. Egyetlen lehetőség arra, hogy minden érzést, szerelmet és nevetést megőrizzetek. Kreatív kameramunkával, a részletekre való rendkívül nagy odafigyeléssel, művészi látásmóddal és stílussal olyan filmeket készíthetünk, melyre büszke lehetsz, és garantáltan újra látni akarsz.

Tényleg szükségem van esküvői filmre?

Rajtad áll. Elég csupán egy fotó az oltárnál Rád váró vőlegényedről, vagy szeretnéd hallani az egymásnak mondott szavakat is? Elég egy fotó az első közös táncotokról, vagy szeretnéd hallani a zenét is, melyre táncoltatok? Az esküvői film nem csupán egyszerű videó, hanem egy családi emlék, mely generációknak fog örömet okozni. Ha így gondolkozol, akkor az esküvői film egyáltalán nem egy drága, felesleges luxuscikk… hanem egy megfizethetetlen érték.

Sajnos tévhit, hogy „ilyet bárki tud csinálni”!

Sokan rokont, barátot, családtagot kérnek fel az esküvő rögzítésére. Szeretnéd, hogy az egyetlen emlékül szolgáló esküvői fotókat is egy rokon készítse? Feltételezem, hogy nem.
Számtalan történetet hallottunk már szerencsétlenül járt önjelölt videósokról: „pont lemerült az akkumulátor, elfogyott a szalag; pont lemaradtam, remegett a kezem”… Senki sem szeretné ezeket a kifogásokat hallani, melyek akár megkeseríthetik az emlékeket. Ráadásul a „vendég-videósunk” nem is szórakozhat önfeledten, pláne ha komolyan is gondolja a munkát.

Van esküvői fotósom, ezért nem kell videó.

Az esküvői fotó és a film egyenlő fontosságú, mondhatni kiegészítik egymást. Esküvői filmed nem tudod bekeretezni, vagy zsebben hordva megmutatni a barátoknak; de esküvői fotódon sem hallhatod újra esküdet, vagy láthatod, amint édesapád végigkísér a templom szőnyegén.

Laci esküvői filmeken kívül jegyesvideókkal is foglalkozik. Ezzel kapcsolatban is keressétek bátran!

Nyerj betekintést a munkáiba

http://mohafilm.hu/eliana-mark/
http://mohafilm.hu/laura-es-gyula/

Megtetszett Laci munkája, szeretnél ajánlatot kérni?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Fotó és film

    Nem kommentelhető.