Fodrász

Nagy Eszter – Fodrász/Hairdresser

Sziasztok, Eszti vagyok

A legjobb érzés, amikor a vendég feláll a székemből és a tükörbe nézve elmosolyodik. Ott látom, hogy egy kis csodát csempésztem a mindennapjaiba. És mikor máskor okozhat az ember lánya óriási örömöt egy frizurával, ha nem a “nagy” napon?

Eszti 2018-ban szerezte meg a fodrász bizonyítványt. Azóta sokan kérdezik mit csinál szívesen. Erre nem létezik egyszerű válasz.

Még mielőtt fodrász lett belőle, sok frizurát készített. Mindig a barátnőit kaptam el egy-egy fonatra, rajtuk kísérletezett. Az ő buzdításukra sajátította el a szakma minden csínját- bínját, aminek azóta is szerelmese.

Sokan keresik meg alkalmi frizura készítésével. Ez az egyik legszebb része a szakmának, itt élhetik ki kreativitásukat.
Sokan frizurákról készült fotókról inspirálódnak, sok esetben lementett képekkel érkeznek, hogy ez az ami tetszik ilyesmit szeretnék. Viszont nem minden esetben állna jól az személynek, hiszen észre kell venni az adott külső jegyeket. Érdemes az egyénre igazítani, vagy ha Esztire bízzák, hozzá illőt készíteni.

Győrben a belváros szívében a Vivore Szépségstúdióban dolgozik lassacskán 2 éve. Nyugodt, kellemes légkörben vár minden szépülni vágyó vendéget!

/Kiszállást sajnos nem vállalok./

Megtetszett Eszti munkája? Szeretnél egy próbafrizurát?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    Nem kommentelhető.