Fotó és film

CinemaMoments – kreatív esküvői filmek

Ismerd meg

Steiner Péter – Cinematográfus

Szeretem az esküvőket az előkészületektől a nap végéig filmezni, mert így adhatok át Nektek egy szép, kerek egész mozifilmet.

Péter célja, hogy egy kreatív, színes, mozgalmas és érzelem teljes alkotást készítsen el és ne ragadjon le a sablonosság világában. Imádja a makró és a közeli felvételeket. Ezek is nagyon sokat hozzá tudnak adni az esküvői filmhez.

Nagyon szeret művészkedni a készülődés során a különböző kellékekkel és szereti megmutatni a helyszín és a dekoráció jellegzetességeit, hangulatait. Keresi a háttér történéseket és vadássza az érzelmeket. Nagyon sok pár köszöni meg neki utólagosan, hogy olyan történéseket is észre vett amiket ők sajnos elmulasztottak vagy nem voltak jelen.

Több éves szakmai múltja garanciát jelent arra, hogy minőségi, precíz és hangulatos esküvői filmet ad át Nektek. Hosszú évek múltán is örömmel fogjátok elővenni és újból átélni az esküvő minden egyes pillanatát.

Szolgáltatások

Alexandra + Marcell wedding story

WEDDING TRAILER (ESKÜVŐI FILM ELŐZETES)

Wedding trailer (esküvői film előzetes) – 1-2 perces előzetes „ízelítő videó” a nagy napról, amolyan kedvcsináló, figyelemfelkeltő a pár részére vagy akár a közösségi oldalak „népének”. Beharangozza a Wedding highlights (esküvői kisfilmet illetve a Wedding filmet (esküvői filme).

WEDDING HIGHLIGHTS (ESKÜVŐI KISFILM)

Wedding highlights (esküvői kisfilm) – 4-6 perces látványos filmes összefoglaló klip az egész nap legszebb pillanatairól. A különböző szerkesztési, vágási és fényelési eljárásoknak köszönhetően a végleges alkotás olyan lesz, mintha egy filmet néznétek.

Barbi + Hori wedding story

WEDDING FILM (ESKÜVŐI FILM)

Wedding film (esküvői film) – kb 20-30-40 perces film az esküvő napjáról. A Wedding highlights-hoz képest hosszabban mutatja be a nap történéseit. Tartalmaz zenés blokkokat illetve saját hangos részeket (például a polgári szertartáson egy rövidebb beszéd, eskük; vacsoránál a köszöntők, stb.)

WEDDING E-CARD (ESKÜVŐI MEGHÍVÓ KISFILM)

Wedding e-Card (esküvői meghívó kisfilm) – hossza kb. 2-4 perc. A hagyományos papír alapú meghívóhoz képest ez egy sokkal egyedibb, modernebb kivitelezés a násznép meghívásához. A film üzenete nem kötött – a komolytól egészen a viccesebb, szórakoztatóbb hangulatilag bármilyen lehet.

LÉGI FILM ÉS FOTÓ KÉSZÍTÉS

Színesítse filmjét levegőből elkészített felvételekkel.

EGYEDI SLIDESHOW

Gyerekkortól – napjainkig készült képekből egy látványos slideshow videó készítése.

Csomagok

Érdekelnek a kreatív filmek, szeretnél ajánlatot kérni?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Fotó és film

    Nem kommentelhető.