HelyszínVidéki helyszínek

Bellagio Étterem Szombathely

AHOL MINDENRE VAN MEGOLDÁS! Hangulatos és igényes esküvői helyszín, csak Nektek!

A remek team-et szombathelyi és vasi vendéglátósok (séfek, szakácsok, pincérek) alkotják, többségük komoly nemzetközi rutinnal is rendelkezik. A Bellagio csapatának célja, hogy Vas megye legjobb étterme legyen – mindenki elégedetten távozzon a hangulatos helyről.

Az esküvői helyszín étterme teljes mértékben alkalmas lakodalomra, ahol mintegy kilencvenen tudnak önfeledten szórakozni a Nagy napon. Az első emeleten lévő mediterrán teraszhoz elegáns, modern belső tér párosul, amely remek helyszíne a családi összejöveteleknek. Séfjeik rugalmasan alakítják az ünnepi étel és italkínálatot.

Az elegáns, modern megjelenés extra igények kiszolgálásával párosul: előre egyeztetett speciális étel- és italkínálattal várják a vendégeket.

Különös időszakot élünk. Az eseményeket a szigorú egészségügyi előírásoknak megfelelően tudják megtartani – csapatuk minden tagja felelősségteljesen látja el a munkáját. Ugyanakkor azzal is tisztában vannak, hogy az élet nem állhat le, a közösségi élményt nyújtó eseményeknek pedig a Bellagio ideális helyszíne.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Szívesen tartanád itt a Nagy napod?

Ajánlatért keress minket bátran!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.