Különleges Nászutak

Mauritius nászút

Az álomszép, zöldellő szigetet a tiszta kék égbolt és az óceán hullámai foglalják keretbe. A szigetet körülölelő fehér, apró homokos tengerpart, gyönyörű víz alatti világ várja az idelátogatókat. A Mauritiusi nászút nem csak azoknak ajánlott, akik a tengerparti pihenést részesítik előnyben, hanem az aktív kikapcsolódást kedvelőinek is. A sziget minden napra tartogat új felfedezni valót.

LUX* Belle Mare Resort & Villas*****

Az ötcsillagos szálloda a nemzetközi repülőtértől 28 km-re található. Elrendezése modern és letisztult. A hotel területén medencék, bárok, éttermek és wellness részleg is található. A legközelebbi strand 1.2 km-re fekszik. Az erkélyről kinézve csodás látványban lesz a vendégnek része, ahol a hatalmas, végtelen tenger elé tárul. 

Sugar Beach A Sun Resort*****

Ötcsillagos resort pálmafák között. A hotel egy kicsit kieső részen található, így ideálok azon párok számára, akik leginkább pihenésre és kikapcsolódásra vágynak. A belváros nagyjából 25 km-re található. Ettől függetlenül a helyszínen számos fakultatív program iránt lehet érdeklődni. A szobák tágasak és mesés hangulatot árasztanak, akárcsak a szálloda.

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa*****

Üdv a paradicsomban! Ebben az ötcsillagos szállodában mindent megkapsz amire egy nászút alatt szükséged van. Igazi trópusi hangulat járja be a szállodást. A számtalan sportolási és fakultatív programok mellett számtalan wellness szolgáltatás is várja az ide utazókat.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.