Fotó és film

Gingerphoto – esküvői fotós

Esküvő fotózás, a boldogság pillanatai

Fantasztikus élmény újra megélni azokat az eseményeket, melyek örökre megváltoztatják életünket. Egy-egy esküvői fotó még évekkel az esküvő után is felidézi a legszebb pillanatokat: „Emlékszel, amikor a fogadalom-tételnél mindkettőnknek elcsuklott a hangja? Aztán a házasságkötőből kilépve ránk zúdították azt a rengeteg rizst és rózsaszirmot.” „A szüleid milyen büszkék és boldogok ezen a fotón.” Ezért fontos, hogy jó esküvői fotós legyen ott veletek a Nagy Napon!

Hogyan történik az esküvői fotózás?

A Gingerphoto esküvői fotós mindenkit végigkísér az esküvőjük napján úgy, hogy a saját kreatív ötleteik megvalósítása mellett, a klasszikus esküvői és pillanatfelvételeken is a legszebb mosolyuk jelenjen meg. Több száz felvétel közül választja ki a legjobb fotókat, amik végül kidolgozásra kerülnek. Ezeken a fotókon biztosan nem lesz elkenődött smink, félrecsúszott nyakkendő vagy előnytelen póz.

2 in 1 akció!

Párjával Gimesi András Gime esküvővideóssal összeszokott párost alkotva dolgoznak együtt az esküvőtök megörökítésén. Ha mindkettőjüket megbízod, nem csak egy igazi csapatot kapsz az esküvődre, de kedvezményben is részesülsz a két szolgáltatás árából.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Szeretnél személyre szabott ajánlatot ettől a szuper pártól?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Fotó és film

    Nem kommentelhető.