Különleges Nászutak

Kubai nászút

A salsa, rum és a szivar hazája. Mikor bele kortyolunk egy pohár rumba valahogy mindig Kuba jut az ember eszébe. Ez az a hely, ami egy kicsit mindenkinek izgatja a fantáziáját. Sikátorok, gyönyörű épületek és több tízéves autók – ez mind jellemző a kubára. A csodás hangulatokkal rendelkező városok mellett meseszép, már-már ámulatba ejtő partjai vannak. És ha a pihenő megvolt, irány pár fakultatív program! Nézzétek meg, hogy készülnek az igazi kubai szivarok, búvárkodjatok, vagy menjetek városnéző túrára. 

Paradisus Varadero Resort & Spa*****

Ötcsillagos szálloda Varadero szívében. Ez az all inclusive luxus szálloda minden igényt kielégít minden vendég számára. A hotel közvetlen a tengerparton fekszik. A Juan Gualberto Gómez Nemzetközi Repülőtér mindössze 20 km-re található. A szobák modernek és szuper komfortosak. Az éttermi kínálat sokszínű, emellett különleges koktélok és italok ízlelésére is van lehetőség.

Blau Varadero*****

A Blau Varadero Kuba egyik legjobb szállodái közé tartozik. Ez a felnőtt hotel tökéletes választás a nászutasoknak. Közvetlen a tengerparton fekszik. A vendégeknek lehetőségük nyílik wellness szolgáltatásokra, számos sport és fakultatív programra. A hotelben 4 étterem, és 5 bár található. Szobái kényelmesek és jól felszereltek.

Melia Internacional Varadero*****

A szálloda közvetlen a tengerparton fekszik. Több mint 20 étteremmel és kávézóval rendelkezik. Több medence és sport lehetőség is várja a vendégeket. Tökéletes választás nászutasok számára. A Varadero Nemzetközi Repülőtér mindössze 20 percnyire található. A sport és fakultatív lehetőségeken kívül spa részleg is várja a vendégeket.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervező kollégáink várnak. Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.