Esküvői karikatúra

Szofi Karikatúra

Szekeres Zsófi vagyok – Szofi Karikatúraként működöm, mint digitális karikatúra készítő. Hivatalosan több mint 10 éve rajzolok (technikailag 20 is van az), így elmondhatom, hogy ez nem csak a munkám, de a hobbim is.

Zsófi elsődleges célja az örömszerzés – ez mindig a legfontosabb -, és a boldog arcok látványa, amikor meglátják magukat kicsit másképp, viccesebben.

Nem kell ahhoz feltétlenül egy nagyszabású showműsor, hogy a vendégek kapjanak egy kis pluszt, valamit, ami egész este szórakoztatja a társaságot. Egy helyszíni tízperces karikatúra örökre szóló emlék marad, amit haza is vihetnek a vendégek.

Mi is az a karikatúra?

Ez egy vadonatúj esküvői aktivitás! Egy kép akár 10 perc alatt elkészül, nyomtatható, emailben azonnal továbbítható. Digitális karikatúráit Ipad Pro eszközön készíti egyedi ajándékként.

Szeretteidet, barátaidat vagy saját magatokat végre egy tényleg egyedi, személyes és életre szóló ajándékkal lepheted meg

A vendégek garantáltan jól érzik magukat, hiszen mindig izgalmas megtudni, hogy hogyan látnak minket mások, kívülről. A pár így még jobban feldobhatja vendégeik számára az eseményt egy kedves, vicces és szórakoztató programmal, amivel egy életre szóló élményt szerezhet a résztvevők számára.

Szofi eddig mindig hatalmas sikert aratott a lakodalmakon. Ez a Ti esküvőtökön sem lenne másképp! Tegyetek egy próbát, spékeljétek meg a lakodalmat, nem bánjátok meg!

Mi szükséges hozzá?

  • két szék
  • egy asztal vagy pult a nyomtatómnak
  • áram
  • fény

Többféle csomag közül választhattok, melyek számtalan extrát tartalmaznak időintervallumokra lebontva.

Nézd meg Zsófi további munkáit

Ahogy Ti is látjátok, Szofi egy igazán kreatív karikaturista. Számos stílusban és formában készít képeket párokról, családokról, barátokról. Tetszésetek szerint formál meg Titeket.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Csomagokra és bővebb információra lenne szükséged?

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    Nem kommentelhető.