Különleges Nászutak

Bali nászút

Töltsétek a mézes heteket Indonéziában. Bali egy igazi egzotikus sziget. Egzotikus gyümölcsök, indonéz templomok, rizsteraszok és még sorolhatnánk mennyi jó dolog vár itt. Bali az a hely, ahova leginkább a programok miatt mennek az utasok. Természetesen lehet pihenni is a strandokon, de az ritkább. A vízeséseket, templomokat, kávéültetvényeket és különböző gasztronómiai pontokat érdemes megnézni, ha itt járunk!

Meliã Bali

Igazi indonéz hangulatú szálloda. A tengerpart mindössze 450 méterre található. A kertbe lépve mintha egy mesevilágba érkeztünk volna. Gasztronómiai részlege kivételes és sokszínű. Ez a hely maga a paradicsom!

Anantara Seminyak Bali Resort

Ez a 60 szobás szálloda ideális minden típusú ember számára. Közvetlen a parton található, így a hotelből kilépve meseszép kilátás fogadja a vendégeket. A Nemzetközi Repülőtér mindössze 5.7 km-re található. A hotel modern és jól felszerelt. Szobái tágasak, étterme pedig sokszínű. A szállodában wellness és sport szolgáltatások is elérhetők a vendégek számára.

Royal Kamuela Villas & Suites at Monkey Forest

Ez az ötcsillagos szálloda Ubudban található. Tengerpart ugyan nincs a közelben, de a hotel érdekessége, hogy az ubudi majomerdő közelében található. A hotel és az erdő között mindössze 500-700 méter van. Emellett Ubud tökéletes hely a kirándulásra. Használjátok ki a lehetőségeket! Nézzétek meg a rizs földeket, a piacokat, templomokat és vízeséseket!

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot?

Profi utazásszervezőink várnak! Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.