Frank Nürnberger képe a Pixabay -en.
Frank Nürnberger képe a Pixabay -en.
Különleges Nászutak

Lisszaboni nászút

Lisszabon a villamosok és felfedezők városa. Egy igazán különleges hangulatú város csodaszép tengerparttal. A strandhoz érve a hatalmas, csillogó kékség várja az ide utazókat. Emellett a gasztronómia is fantasztikus, érdemes kipróbálni! Itt friss halételek, tenger gyümölcsei tészták és jobbnál jobb borok fogadnak, nem beszélve a portugálok vendégszeretetéről. 

Casual Belle Epoque Lisboa****

Négy csillagos hotel Lisszabon városközpontjában. A repülőtér 6.6 km-re érhető el. Összesen 28 szobával rendelkezik, a szobák pedig letisztultak és jól felszereltek. Számos portugál nevezetesség található a hoteltől mindössze párszáz méterre, esténként pedig remek bárok állnak a vendégek rendelkezésre. Ha pedig kicsit messzebb mennénk, a metróállomás és pár perc sétával elérhető.

Hotel Lisboa****

Ez a hotel Lisszabon szívében található. Számos nevezetesség található a közelben, emellett a repülőtér is csak 5.5 km-re fekszik. Összesen 60 szobával rendelkezik, a hotel egyéb szegletében pedig szauna és fitness terem is található. A személyzet többnyelvű, szobái pedig jól felszereltek.

Jupiter Lisboa Hotel****

A hotel 2015-ben épült, így stílusa s berendezése abszolút modern vonalat képvisel. A belváros kicsit messzebb van mint a többi hotelnél, nagyjából 3 km-re található. A repülőtér 4 km-re fekszik. Összesen 224 szobával, spa részleggel és egy hatalmas tetőtéri medencével rendelkezik. Érdemes megemlíteni az állatkert kedvelőknek, hogy a hoteltől mindössze 2 km-re található a lisszaboni állatkert. A teraszon csodás kilátás és hangulat fogadja a friss nászutas házaspárokat!

Szeretnél egyéni, személyre szabott nászutat?

Profi utazásszervezők várnak! Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.