Ajándékok

A jó ajándék titka – a nászajándék lista

Számol be róla az eskuvoimagazin.hu

A mai világban mindenki pénzt kér, és pénzt ad. De emellett sokan szeretnének ajándékozni is. Szeretnének a vendégek olyan dolgot is adni az ifjú párnak, ami később majd rájuk emlékezteti őket. Jó esetben valóban használják, de az is előfordulhat, hogy a szekrény mélyére kerülnek a hasznosnak hitt ajándékok.

Találtunk Nektek egy olyan lehetőséget is, hogy a házasulandók maguk válasszák ki ajándékaikat, valóban használják őket és így akár évek távlatából is az esküvőjüket juttatják majd eszükbe.

Mi is az a nászajándék lista?

Ez egy egyedien összeállított lista, amely olyan nászajándékokat tartalmaz, amelyeket szívesen használnak életük következő szakaszában, mint férj és feleség.

A jegyes pár kinéz magának egy üzletet, ahonnan szívesen kapnának nászajándékot. Ezek általában olyan ajándékok amik a jövőjüket könnyítik majd meg (háztartási gépek, lakberendezési ajándékok stb.). Ezek után a pár összeállít egy az igényeiknek megfelelő listát. Amennyiben lehetőség nyílik rá érdemes megpróbálni az online listát is, hogy megkönnyítse a vendégek és családtagok dolgát. Miután kész a lista, a menyasszony és a vőlegény ajándékkérő-kártyákat bocsát a vendégeknek.

Mit takar az ajándékkérő kártya?

Hivatalosan is tájékoztatja a családtagokat és barátokat a nászajándék listában feltüntetett ajándékozási lehetőségekre és annak módjára. Tudatják velük, hogy melyik üzletben találhatók meg a kiszemelt ajándékok.

Így az ifjú pár tényleg azt kapja, ami tetszik nekik. Mivel minden készlet külön darabokban is megvásárolható, így akár egy család is összedobhatja, ha egyben nem tudták volna megvenni.

Ötletek, tippek

PAUZA (lakberendezés)

MEGLEPKÉK (élmények)

TRAVELGOO (utazás/utalvány)

Érdekelnek hasonló nászajándék ötletek?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.