HelyszínPest megye

Esküvő az Etyeki Kúriában

Hiszünk abban, hogy a jövő a múltra épül, ezért törekszünk arra, hogy újító szellemben dolgozzunk és közben tiszteletben tartsuk és tanuljunk a hagyományokból.

– Etyeki Kúria

Meseszép esküvői helyszín Etyeken, ahol csend, harmónia és szőlőültetvények vesznek körbe.

Vendégeiket több egyedi helyszínen fogadják borkóstolókra, valamint különféle rendezvények, esküvők alkalmával. Az Etyeki Kúria jól ismert stílusa és minősége már grandiózus méretben is elérhető! Új, exkluzív rendezvényhelyszínük tavasztól őszig várja a vendégeket.

Rendezvényhelyszínek

Borbíráló

Etyeken az Öreghegyen, 2013-ban adták át az Etyeki Kúria Borgazdaság modern épületét. Az épületegyüttes közvetíti a Kúria már jól ismert boros címkéinek letisztult, modern és egyben autentikus világát.

Itt található a pazar panorámájú, 110 m2-es Borbíráló, melyet egy tágas 250 m2-es napvitorlákkal és hangulatvilágítással felszerelt terasz ölel körbe. A vetítés és sötétítés-technikával, hangosítással felszerelt terem max 70 fő fogadására alkalmas, mely szép idő esetén összenyitható a látványos terasszal, ez további 60 fő befogadására képes.

Pavilon

Táblaasztalos vagy körasztalos ültetéssel 70 főtől 150 fő ültetésére alkalmas. A parkolóban 48 autó fér el.
A diófák árnyékában kialakított szertartás helyszínen, polgári és egyházi esketés is lehetséges. A Pavilon hosszanti oldala teljesen nyitható a szőlő ültetvény felé, melynek szépsége mindenkit elvarázsol.

Catering

A kizárólagos catering szolgáltatók helyszínre szabott, egyedi és felejthetetlen menüsort biztosítanak. Különböző stílust, megbízható minőséget, hozzáértő és színvonalas vendéglátást képviselve javasolják a menükoncepciókat.

Tartsd az esküvőd harmóniával körülölelt szőlőültetvények között!

Ajánlatért keress minket bátran!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    MÉG TÖBB:Helyszín

    Nem kommentelhető.