Dekoráció

Vintage Dream Dekor

Kiss Olga a Vintage Dream megálmodója. Olga célja, hogy csodás dekoráció és kiegészítő várja az ifjú párt a nagy napjukon.

A Vintage Dream mottója: Te megálmodod, Én megvalósítom!

Dekoráció és kiegészítő készítése esküvőre, fotózáshoz illetve bármilyen eseményre sok szeretettel!

7 éve foglalkozik főként prémium minőségű selyemvirágokból készített dekorációk alkotásával. Fő profilja az esküvői dekoráció, de kiállítások, egyéb rendezvények egyedi stílusú díszítését is szívesen vállalja!  Helyszín dekoráció esetében az ifjú pár által megálmodott dekor akár prémium selyemvirágból, élővirágból, vagy a kettő kombinációjából is készülhet!

Gyakori kérés a személyes kiegészítők (pl. menyasszonyi – és dobócsokor, kitűző, virágkoszorú a hajba, szülőköszöntő box stb.) alkotása a menyasszonyok kérésére, melyek selyemvirágból készítve a külföldön tartandó mennyegzőkön, illetve a különböző dátumokon megtartott polgári esküvő, lakodalom, és kreatív fotózáson kifejezetten hasznos, és költségkímélő.  Minden alkotása egyedi, kizárólag a megrendelő igényei szerint készülnek. A kedves érdeklődő párokkal egyeztetve külön, egyénre szabott árkalkuláció készül a megrendelés előtt.

Nézz szét a többi szolgáltatónk közt: https://eskuvo.travelgoo.hu/

Megtetszett Olga munkája, szeretnél ajánlatot kérni?

Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.