Legény- és leánybúcsúk

Minden ami lánybúcsú

Olyan lánybúcsút szeretnél ahol féktelen a jókedv de nem az ivás és az erotikus programok vannak főszerepben? Minőségi és tartalmas programmal szeretnéd megtölteni az utolsó hajadon napok egyikét? Akkor jó helyen jársz! 

Ihász Anita vagyok a My lovely notes shop és a Minden ami lánybúcsú oldalak tulajdonosa. Célom egy olyan gyűjtő oldal létrehozása, ahol a minőségi lánybúcsús termékek, szolgáltatások egy helyen elérhetőek a lánybúcsúra készülő célközönségnek.

Hosszú távú célom egy olyan igényes lánybúcsú kultúra elindítása Magyarországon, ahol nem a túlzott alkoholfogyasztás és erotikus programok állnak középpontban. A hangsúly a minőségen van, ezzel tudjuk garantálni a magas színvonalat.

Az oldal célja, hogy egy helyre összegyűjtse és bemutassa azokat az igényes, minőségi szolgáltatókat és termékeket, melyek egy lánybúcsú szervezéséhez szükségesek lehetnek.

MINDEN EGY HELYEN

Workshopok & Programok

Dobd fel a lánybúcsú hangulatát különleges workshopjaink egyikével. Igazán izgalmas programokat válogattunk össze a tökéletes buliért. Miért ne lehetne a lánybúcsút már délelőtt vagy délután elkezdeni egy szívet lelket melengető workshoppal?!

Lehet ez stílustanácsadás, fotózás, közös masszázs, főzőtanfolyam vagy borkóstoló.

AJÁNDÉKOK

Különleges ajándék a menyasszonynak, mely mindig emlékeztetni fogja erre a csodás lánybúcsúra. 

JÁTÉKOK & DEKORÁCIÓK

A fergeteges szórakozásért!

Társasjátékok

Meghívók

Házassági tanácsok

Titkos üzenetek

CIKKEK & TIPPEK

Számos cikket és bejegyzést olvashattok nálunk. Ez egy jó lehetőség inspiráció gyűjtésnek is, hogy tényleg olyan legyen a lánybúcsú amilyet a menyasszony szeretne!

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.