Fotó: Pinterest - We Are The Wanderers | Adventure Weddings | Europe Weddings…
Fotó: Pinterest - We Are The Wanderers | Adventure Weddings | Europe Weddings…
Esküvők Télen

Mesebeli téli esküvők

Imádod a telet, így a nagy napod is ebben az évszakban tartanád? Akkor jó helyen jársz, ugyanis össze gyűjtöttünk Nektek pár remek helyszínt ami ideális lehet. A téli hónapoknak különleges varázsa van. A természet ilyenkor ünneplőbe öltözik, olyan tiszta és hófehér ruhába, mint amilyenek a menyasszonyi ruhák is.

Fogadj örök hűséget télen!

Ennek a visegrádi étteremnek az a különlegessége, hogy bármelyik évszakban tökéletes esküvőt tarthattok! Több évtizedes szolgálatkészségükkel teszik emlékezetessé esküvődet, hogy Neked semmi mással ne kelljen törődnie, csak az alkalom adta boldogsággal. Épületegyüttese két egymástól jól elkülöníthető, külön bejárattal, mosdókkal, teraszokkal és konyhával rendelkező nagyobb részből áll.

Esküvőkre a földszinten található különböző stílusú termeiket vagy a légkondicionált emeleti szintet tudjuk ajánlani. Valamennyi teremből csodálatos panoráma nyílik a Fellegvárra és a Dunakanyarra.

Különleges téli esküvő

Szeretnétek egy felejthetetlen, senki máséhoz nem hasonlítható esküvőt? Szeretnétek, ha minden egyedi lenne a szokásos sablonos megoldások helyett? Gyönyörű fehér táj, ropogós hó és különleges téli kedvezmények várnak Tordason november 1-től, március 30-ig. 

Pajta esküvő

Igényes és felejthetetlen esküvő Tata mellett.

Egy szép rusztikus (VINTAGE) stílusú, 200 éves építészeti hagyományokat megőrző rendezvényház, ahol a nagyobb létszám sem akadály. Az alsó szinten akár 180 fő befogadására alkalmas az épület. A felső szinten pedig 150 fő is elfér kényelmesen.

Téli Csodavilág

A téli esküvő a  hangulata az oltárhoz vezető úton a lábunk alatt roppanó hó, a gyémántként csillogó jégcsapról visszaverődő szivárvány és a kristálytiszta levegő frissítő lélegzetétől válik mesébe illővé. Esküvői ruhába borulva várja a pajta, hogy a menyasszony belépjen vőlegénye mellé a természet végtelen oltárához, és az egymásnak kimondott életre szóló ígéret leheleté a szikrázó napsütés fogadja be. Befogadóképessége 100-200 fő.

Levendulás esküvő

Gondoltad volna milyen romantikus tud lenni egy levendulamező? Az inárcsi rendezvényházat 6000 tő levendula veszi körül, így a nagy nap mesés hangulata már garantált.

A Levendulás közel 450 m2-es rendezvényháza téglalap asztalokkal 250 fő, körasztalokkal 150 fő, vegyes elrendezéssel 210 fő kényelmes befogadására alkalmas.

Az ifjú párnak ingyenesen biztosítják Nászéj faházunkat, ahol romantikus környezetben, a kis fenyőerdőben tölthetik el nászéjszakájukat, kipihenve az este fáradalmait.

Szeretnél ilyen csodás helyszínen esküdni, mint a fentiek?

Ajánlatért keress minket bátran!

    Nem kommentelhető.