Legény- és leánybúcsúk

A tökéletes lánybúcsús programok és helyszínek

A nagy napon kívül van még egy olyan esemény ami minden nő számára elengedhetetlen ha esküvőről van szó. Ez a lánybúcsú. Ez egy olyan felejthetetlen alkalom amit muszáj átélni a menyasszonynak. 

Fotó: Pinterest, Maggie Baker

Többféle lánybúcsú típust különböztethetünk meg. Vannak akik 1 napra szerveznek, vannak akik 2 napra. Aztán vannak azok akik hatalmas partyarcok, illetve azok akik pihenéssel szeretnék a búcsúztatót tölteni. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Nektek ötletekkel, helyszínekkel, program lehetőségekkel.

TUTI TIPPEK, HA NEM BULIZÓS LÁNYBÚCSÚT SZERETNÉTEK

Ha a menyasszony nem bulizni szeretne veletek, hanem tartalmas és értékes időt eltölteni, dobjátok be ezeket az ötleteket:

Borkóstoló: szuper ötlet a csapatnak, finom borokat kóstolni különböző tálakkal, sétálni szőlőültetvényekben. Ha van olyan aki nem iszik a társaságból biztos vállalja a sofőr szerepét, ha nincs, mi szívesen szerzünk Nektek sofőrt.

Villa Vitae
Forrás: https://www.eskuvohelyszin.hu/

A fenti szállás szuper lehetőséget nyújt az ide érkezőknek. A helyszín szívesen ajánl borkóstoló helyszínt a lánybúcsú csoportoknak.

Főzőkurzus: egy profi szakács segítségével isteni ételeket és desszerteket készíthettek, amit a végén akár el is fogyaszthattok egy közös vacsora keretein belül.

Fotó/Felhasználó: Flora Westbrook  a Pexels oldaláról

Wellness hétvége: Ha tényleg csak a pihenés és az együtt töltött idő számít, mi lehetne jobb egy wellness hétvégénél? Fürdőköntöst fel, és irány befizetni a menyasszonyt egy masszázsra. Biztos ráfér a sok munka után. Ha pedig csak magatok szeretnétek lenni, béreljetek házikót, és tartsatok otthon spa napot. A jobb oldali szállás tökéletes helyszín és elrendezés szempontjából. Tágas, és csak a tiétek!

Barátnős fotózás: Béreljetek fotóst, keressetek helyszínt és csapjatok egy modell napot! Később szuper lesz visszanézni az ott készült fotókat!

Fotó: Pinterest, Kenzie Kleinert 

Szervezzetek kaland napot: menjetek el szabaduló szobába, induljatok kincskereső útra ahol minden megállónál isztok egyet a menyasszonyra míg ő megcsinál pár feladatot.

HA PARTYARCOK VAGYTOK

Nincs is kényelmesebb annál, mint házat bérelni és együtt ünnepelni a csajokkal! Szuper környezetben és társasággal igazán emlékezetes napot/hétvégét lehet szervezni a menyasszonynak. Búcsúztassátok el egy grillparty keretein belül ivós játékokkal és feladatokkal.

Erre alkalmas helyszínek: Balatonalmádi, Balatonföldvár, Keszthely

Ha nyáron tartjátok, csobbanjatok egyet a medencében, keverjetek pár koktélt, majd este csípjétek ki magatokat és irány egy igazi nyüzsgő szórakozóhely. Másnap pihenjetek  a napágyakban, a medencében és élvezzétek hogy együtt búcsúztatjátok a barátnőtök.

Erre alkalmas helyszínek: Siófok, Balatonfüred, Budapest

EXTRÉM HELYSZÍNRE VÁGYTOK?

Béreljetek tetőtéri helyszínt! Medencével, bárpulttal remek szórakozási lehetőség ha buliznátok, de nem mennétek szórakozóhelyre.

LUXUS LÁNYBÚCSÚ?!

Naná!

Írj nekünk, és a világ bármely részére elrepítünk Titeket! Irány biza, Barcelona vagy egyéb party város és ünnepeljétek meg méltóképpen házasulandó barátnőtök!

Fotó: Pinterest –

Bikiniis and Belliniis

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.