Fotó: Pinterest/Felhasználó - Taylor & Hart | Award Winning Jeweller
Fotó: Pinterest/Felhasználó -Taylor & Hart | Award Winning Jeweller
Leánykérés

Különleges külföldi lánykérések

A mai világban egyre kreatívabban kérik meg a férfiak szívük választottját, mégis azt gondoljuk, hogy nincs jobb egy nyaraláson történő lánykérésnél. Csak Ti ketten, ahogy körbeleng titeket a csodás hangulat és a romantika. Ezzel ellentétben vannak olyanok is, akiknek szükségük van egy kis segítségre, hogyan is kellene megkérnie szerelme kezét?

Hoztunk Nektek pár remek ötletet, amivel le vehetitek párotokat a lábáról!

Santorini – Oia

Santorini, a romantika szigete. Itt nem tudsz mellélőni. Akár egy csodás kilátással rendelkező étteremben, a kék-fehér házak erkélyén, vagy a tengerparton napnyugtakor, vagy épp napkeltekor, amikor még csak Ti ketten vagytok. Ha megoldható, érkezéskor lepd meg kedvesed a szobában egy csokor virággal, vagy akár egy üveg pezsgővel.

Róma

Az olaszok tudni illik mérhetetlenül romantikusak. Vegyél róluk példát! Nézzétek meg a várost egy Vespán ülve, utána egy romantikus vacsora a belvárosban, vegyél egy szál virágot és mondd el neki milyen fontos számodra. Ha megvan a tökéletes helyszín (Colosseum, Trevi-kút, Spanyol lépcső stb.), eljön a térdhajtás ideje is, és a párod garantáltan IGEN-t fog mondani!

Fotó: Pinterest/Felhasználó – Andrea Matone photography

Velence

Nem hiába hívják a szerelem városának. Hiszen mi lehet romantikusabb annál, mint egy gondolában ülve, ‘O Sole Mio-t hallgatva megkérni a nagy Ő-t, hogy élje le veled hátralévő életét?

Fotó: Pinterest/Felhasználó – Taylor & Hart | Award Winning Jeweller

Párizs

Szintén a szerelmesek és a romantika városa. Emellett a fények városa is! Az Eiffel-torony minden este csodás fénybe borul. Sétáljatok egyet ebben az esti időszakban. A hangulat garantált lesz! De Párizs nem csak az Eiffel-torony miatt különleges. Ha a párod igazi mese rajongó, irány Disneyland, hiszen ez az a hely, ahol az álmok valóra válnak! És miért ne lehetne ez az álmotok?

New York

Az álmok városa, és a város, ami sosem alszik. Itt megannyi lánykérési lehetőségetek adódik. Az Empire State Building tetejéről az egész város belátható. Csodás kilátást nyújt, és egyben remek lehetőség a lánykérésre is. Emellett ott van a Szabadság Szobor, a Brooklyn-Bridge, vagy ha nyüzsgő, pörgő helyszínre vágytok a Times Square. Bérelj hintót a Central Parkban, hogy megalapozza a hangulatot! Karácsony és halloween idején az egész város díszekbe és fénybe borul, ebben az időszakban is érdemes utazni. 

Tengerparti lánykérések

Említettük Nektek Santorinit, de ezen kívül számos tippünk és helyszínünk van ahol tökéletes lánykérést vihetsz véghez. 

Igazából, bármilyen tengerparton fel lehet tenni a nagy kérdést. A lényeg a kreativitás! Legyetek akár Krétán egy hajóúton, írd Balin a homokba, vagy a Bahamákon delfinekkel úszás közben. Ha van lehetőség a hotelben igényelhetsz hegedűművészt, esetleg fotóst, hogy megörökítse ezt a csodás pillanatot.

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.