Aline Dassel képe a Pixabay -en.
Blog

Esküvői témák, kicsit felturbózva

Hol van már a fekete öltöny és a fehér menyasszonyi ruha – esetleg még az unalmasabb marcipán tortadíszeken jelenik meg ez az összeállítás.

Most esküvő-témáról beszélünk általában, amikor a nagy napot tervezzük. Egy esküvő ma inkább hasonlít egy színházi előadásra vagy egy nagy show-ra, mintsem egy feszélyezett, családi szertartásra.

Provance-stílus, gótikus, reneszánsz, a ’60-as évek kartonruhái vagy Keresztapa…

Ideje egy kis kreativitást vinni a nagy napotokba!

Íme néhány ötlet, a képzelet határtalansága mellett…

MARINE – azaz tengerparti téma

Használjátok dekorációként a kedvenc tengerparti helyetek, a kedvenc filmetek, karakteretek. Legyetek kalózok, akik azért hívták meg a násznépet, hogy kizsákmányolják őket. De lehettek egy luxushajón is, ahol Ti vagytok a kapitányok. Határozzatok meg egy dresscode-ot, sokkal izgalmasabb lesz a találkozás! Ehhez természetesen jöhetnek a tengeri ételek-italok, matróz dalok és szerelmi vallomások a fedélzeten! A vendégek imádni fogják!

Fotó: Pinterest/Felhasználó: Lindsey LaRue Photography

Éljen a ROCK ‘N’ ROLL

Ez az a stílus, amit minden korosztálynak ismernie kell! Hát gyerünk! Jöhetnek a színes jelmezek, a nagy szoknyák, a frufru és a 60-as évek divatjai! A zene a rock ‘n’ roll idejében volt csak igazán jó, így az adott. Ha megvan zenei lista, indulhat a táncverseny.

Fotó: Pinterest/Felhasználó: hitched.co.uk

Virágos és gyümölcsös téma

A mai esküvőkön nagyon nagy szerepe van a virágnak dekorációként. Miért ne lehetne ez a fő témája? Meghatározó lehet egy élénkebb szín – úgy mint a pink vagy a türkiz, de akár egy kiválasztott, karakteres virág is, mint a lótusz, a napraforgó vagy a százszorszép. A motívumok megjelenhetnek bárhol, az asztaldísztől a faldekorációig. A fiúk zoknijától a hajtóka kitűzőjéig, a lányoknál pedig akár a csuklóra kötve. Számtalan a variációs lehetőség a gyümölcsök esetében is, elég ha csak a színekre, a formákra, vagy az illatokra gondolnunk. Az eper, az őszibarack, vagy a citrusfélék, mind tálcán kínálják magukat.

Secret Garden fotója a Pexels oldaláról

GOLF

A finom elegancia és az érettebb kor juthat eszünkbe, amikor a golf-játékra gondolunk. Egy golfpályán, a csodás és friss zöld gyepen, egy tó víztükrével a háttérben, megjelenhet a legnagyobb elegancia. A férfiak szmokingban, a nők estélyi ruhában. Ezt a stílust akkor érdemes választani, ha tudjuk, hogy a vendégek is jól érzik magukat benne. Mindeközben egy golfos esküvő igazi mennyország lehet egy “időt képekért” (TFCD) fotózáshoz.

EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.