Gabriella Kecskes Photography
Gabriella Kecskes Photography
Esküvők külföldön

Esküvő Dél-Spanyolországban

Mezítlábas tengerparti esküvőre vágysz? Akkor ez az ajánlat Nektek szól! Andalúziában, Malagától egészen Gibraltárig a rendelkezésedre állunk. Ki ne akarna ilyen romantikus helyen házasodni?

Ti megálmodjátok, Mi megvalósítjuk!

Egy romantikus tengerparti esküvő csodálatos dolog. Csak Ti ketten, és a végtelen szerelem. Nyerj betekintést, hogy mi is a folyamata ennek a remek spanyolországi esküvőnek.

A malagai repülőtérről a transzfer először a hotelbe szállít Titeket, majd onnan egyenesen a szertartás helyszínére. Többféle szertartás lehetőség is van nálunk. Lehet egy 10 fős hajón, ahol egy 2 órás hajókázás keretein belül mondjátok ki az IGEN-t, vagy esküdjetek extrém körülmények között a tenger mélyén, búvárruhában, csodás élővilág varázsában. 

 Gabriella Kecskes Photography 

A ceremónia helyszínén egy boldogságkapu, emléklap és pezsgő vár majd Titeket. Választható kiegészítők a selyem vagy élő virág dekoráció, csokrok, kitűzők és hajdíszek. Professzionális fotóst, filmest, sminkest és fodrászt igény szerint választhattok. Ezen felül biztosítunk még a szertartáshoz illő homoköntést, bevonuló zenét, fogadalomtételt és szállást is.

Nagyobb létszám esetén vacsorát is szervezünk a család, barátok és az ifjú pár számára, az elhelyezés pedig szállodában történik. 

Ugye te is kedvet kaptál egy külföldi esküvőhöz?

Foglald le dél-spanyoloszági álomesküvőd már most!

Komplett ajánlatért keress minket az eskuvo@loveislove.hu e-mail címen!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.