Esküvők külföldön

Esküvő Balin

Türkiz és mélykék színekben pompázó, morajló tenger, szikrázó napsütés, puha, meleg homok, meghitt hangulat. Ilyen esküvőről álmodoztok?

Vagy netán valami még különlegesebbre vágytok? Mit szólnátok egy esküvőhöz balin?

Többféle esküvő megvalósításában állunk rendelkezésetekre! Lehet az felsőkasztbeli balinéz családnál, a hindu hagyományoknak megfelelően, színpompás helyi ruhában, autentikus zenével, balinéz táncelőadással, hagyományos balinéz fogásokkal. De lehet akár tengerparton, vízesésnél, sziklaszirten, balinéz szentélynél, rizsföldön, hotelben, elefántparkban, kápolnában – itt semmi sem lehetetlen!

Jönne a násznép is? Csak nyugodtan! A csomagajánlatokon kívül egyedi igények alapján is megszervezzük a nagy napot, akár többszáz főre is!

ESKÜVŐ AZ AYODYA HOTELBEN

Az Ayodya hotel fehérhomokos tengerpartja vagy kertje áll a pár rendelkezésére mint helyszín.

TRADICIONÁLIS BALINÉZ ESKÜVŐ

A párt egy felső kasztbeli család látja vendégül otthonában az esküvő alatt, ahol hagyományos balinéz viselet és tradicionális balinéz zene, majd rövid tánc előadás várja őket.

EGYSZERŰ/HANGULATOS TENGERPARTI ESKÜVŐ

A helyszín Dél-Bali fehér homokos tengerpartja.

BALINÉZ KIRÁLYI ESKÜVŐ

Szintén egy felső kasztbeli család ad otthont az esküvőnek, azonban a ruhák, dekorációk, kiegészítők és az esküvő menete mind a balinéz királyi szokásoknak megfelelően megy végbe.

ESKÜVŐ A DZSUNGEL MELLETT

Az esküvő a Kupu Kupu Barong Ubud Hotelben történik, dzsungelre néző tóval és kilátással.

VÍZESÉS ESKÜVŐ ÉSZAKON

Az ifjú pár egy vízesés lábánál mondja ki a boldogító igent, friss levegő, mesés környezet és csodaszép dekorációk között.

Szeretnél egyéni, személyre szabott ajánlatot? Esetleg nászúttal egybekötve?

Profi utazás és esküvőszervező kollégák várnak! Írj itt, és felvesszük Veled a kapcsolatot!

    EZT IS KEDVELNI FOGOD

    Nem kommentelhető.