Esküvők külföldön

Egyiptomi esküvő

Eljegyzés, házasságkötés, házasság megerősítés, romantikus vacsora, esküvői fotózás az év egész időszakában lehetséges. Tedd meghitté, varázslatossá esküvőd és tartsd meg Egyiptom meseszép tengerpartján akár kisebb vendégsereggel, barátokkal együtt is!

Az esküvők mellett manapság igen felkapott az esküvői fogadalom megújítása. Régen nem volt lehetőség egy csodálatos tengerparti esküvőre, csak a hagyományos polgári vagy egyházi merev formáiban lehetett házasságra lépni. Pontosan ezért sokan igénybe veszik a házasság megújító ceremóniánkat és ezzel álmuk válik valóra, legyen az 5., a 10., vagy akár a 25. éves évforduló!

Merj Te is álmodni!

Több helyszínből lehet választani, eltérő díjakkal és szolgáltatásokkal. Egyéni igényedet mindig jelezd, igyekszünk megoldani!

Helyszínek alap dekorációval

Mahmya beach: „Dream Island „ dekorációval ( boltíves kapu és virágtartó díszsor) celebrált esküvő.

Paradise sziget: „Sunshine love” dekorációval celebrált esküvő vagy dekoráció nélküli esküvői fotózás.

Orange bay: „Sunshine love” dekorációval celebrált esküvő vagy dekoráció nélküli esküvői fotózás.

Sharm El Naga: „Sunshine love” dekorációval celebrált esküvő vagy dekoráció nélküli esküvői fotózás.

Abu Monkar homokos szigetrész: „Sunshine love” dekorációval celebrált esküvő vagy dekoráció nélküli esküvői fotózás.

Hajón a Vörös-tengeren: „Sunshine love” dekorációval celebrált esküvő vagy dekoráció nélküli esküvői fotózás.

Sivatag: Dekoráció nélkül celebrált esküvői fotózás.

„DREAM ISLAND” Dekor, teljes díszítés:
Boldogságkapu, bevonuló rész „díszített kerítés”, anyag és virágdekorációja jelenleg az alábbi színekben: fehér, fehér/rózsaszín, pink/rózsaszín, türkiz zöld, türkizkék, türkiz zöld/sötétkék, barackvirág/narancs/sötétkék színekben. Továbbá kalitka, wedding tábla, kagylók és farönk. Ezen komplett szettet csak a Mahmya szigeten tartott esküvő esetében tudjuk biztosítani. Amennyiben más helyszínen szeretnéd kérlek egyeztess velünk, hogy lehetséges-e!

„SUNSHINE LOVE” Dekor, könnyített díszítés:
Bambusz rúd, vagy fehér fém virágtartó rúd, mellyel a bevonuló szakaszt díszítjük, 1 színű anyaggal, vagy csak szalaggal, és a rajtuk elhelyezett virággal. Boldogságkaput, wedding táblát, és más dekorációs elemeket nem tartalmaz! A kellékek igény esetében, felár ellenében bővíthetők!

További extra szolgáltatások

Pezsgő:
Alkoholos és alkohol mentes is lehetséges dekorált üveggel, az alkalomra megfelelő pohárral az adott színben a stílusnak megfelelően díszítve

Virágcsokor:
Élővirág, krizantém, speciális gömb alakú menyasszonyi csokor vagy igény szerint művirág, kagylócsokor. Más élővirág felár ellenében! Csak télen lehetséges rózsát vagy egyéb itt kapható virágot felhasználni (vedd számításba a nagy meleget, pl. a rózsa víz és napérzékeny így nem tartós).

Homoküveg ceremónia:
Szív vagy más formájú üveg, amibe a pár homokot önt a szertartás alatt, ez szimbolizálja a közös élet kezdetét! Külön igény esetén előre feliratozva (festett) a dátummal és EGYPT vagy a kért névvel felár ellenében.

Lakat ceremónia:
Képkeret vagy Mr&Mrs dekorációs keret valamint 1 lakat. A lakat véshető, felárakról és szállítási lehetőségekről külön kell érdeklődni.

Emléklap:
Esküvői emléklap, a két fél és a tanúk aláírására, mely képként szolgál és feltehető a falra, polcra, a stílusnak megfelelő színekkel, tengerparti esküvői díszítéssel.

Esketés:
Esketési ceremónia magyarul, a párra szabott speciális eskető szöveggel, igény szerinti zenével. A ceremónia után jöhet az első tánc is a csodálatos helyen.

Időpont egész évben kérhető, de:
A ceremónia eltérő helyszíneken, eltérő időben kerül megtartásra, van amely hajnalban, van ami kora délután valósítható meg, ezt a választás után egyeztetjük! Az időpont az adott évszakhoz, a nap állásához (fotózás miatt), a helyszín telítettségéhez és az időjáráshoz igazítva határozzuk meg, illetve az engedélyek birtokában.

Esküvői szertartás vagy lánykérés, virágcsokorral (dekoráció és fényképész nélkül) bármely programon lehetséges ára 150 €-tól + a program díja!

Az esküvő jelképes ceremónia, hivatalosan nincs lehetőség házasságot kötni jelenleg Egyiptomban!
Ezért otthon mindenképpen érdemes 2 tanúval megtartani a polgári esküvőt, melyhez mi itt hozzáadjuk azt a varázslatot ami ott nem lehetséges!

Várjuk kedves megrendeléseiteket!

Írj itt és felvesszük Veled a kapcsolatot!


EZT IS KEDVELNI FOGOD

Nem kommentelhető.